Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da gıda denetimi!
Bozcaada işletmeleri, bugün gıda denetimine tabii tutuldu. Çanakkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekiplerince toplamda 80 işletmeye yapılan denetim sonucu ortaya sevindirici tablo çıktı. Yapılan denetim sonucu işletmelerde insan sağlığını tehlikeye atacak veya herhangi bir cezai işlem gerektirecek olumsuzluklara rastlanmadı.

Mobil Reklam

Bozcaada'da gıda denetimi!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da bugün toplamda 80 işletme gıda denetiminden geçti. Çanakkale İl Gıda Tarım ve Haycancılık Müdürlüğü, Gıda Şubesi’nde görevli 8 gıda denetçisi ve Bozcaada İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli Mahmut Yılmaz’ın katılımıyla lokanta, fırın, pastahane, restoran, kafeterya, otel, pansiyon, çaybahçesi, ve marketlerde gıda ve hijyen denetimi yapıldı.

 

BÜTÜN İŞLETMELER HİJYENİK

 

Toplamda 80 işletmede yapılan denetimler sonucu, işletmelerin hiçbirinde insan sağlığını riske atacak, olumsuz yönde etki yaratacak, mevzuata aykırı ve cezai işlem gerektirecek olumsuzluklara rastlanılmadı.  Yapılan denetim sonucu sadece bazı işletmelerde mutfak malzemelerinde aşınma, duvar ve zemin kaplamalarında yıpranmalar olduğu tespit edilerek gerekli tadilatların yaptırılması için süre verildi.




Bu haber 3478 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ