Bugun...


kostasalto

Go Bozcaada Festivali ekranlarda
23-28 Haziran tarihlerinde Bozcaada’da yapılacak Formula Kiteboard Avrupa Şampiyonası kapsamında düzenlenecek Mercedes - Benz Go Bozcaada Festivalinde,Duman grubu ve Koray Candemir’ in konserleri kesinleşti.

Mobil Reklam

Go Bozcaada Festivali ekranlarda
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz hafta aldığımız duyumlara göre Bozcaada Haber’de verdiğimiz haber, Biletix’te Duman ve Koray Candemir konserlerinin biletlerinin satışa sunulması ve festivalin reklam filmlerinde bu iki ismin verilmesiyle doğrulandı. Biletix’ deki etkinlik sayfasında “Türkiye'nin en çok sevilen ve tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Bozcaada'da 23-28 Haziran tarihleri arasında Mercedes-Benz'in isim sponsorluğunda gerçekleşecek Mercedes-Benz Go Bozcaada; spor, müzik ve aktivitelerle dolu bir festival keyfi sunuyor. 


Spor, müzik ve yaşam festivali sloganı ile yaza hızlı bir giriş yapmak isteyen herkesi 23 Haziran itibari ile Bozcaada'da ağırlayacak olan Mercedes-Benz Go Bozcaada; DJ performansları, beach partileri, gün boyu süren aktiviteleri ile festival severlerin keyifli anlar yaşamasını sağlayacak.

Maximum kart sponsorluğunda festival kapsamında 27 Haziran Cumartesi günü sahne alacak olan Duman, Bozcaada'nın eşsiz güzelliğinde katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatacak.

Katılımcılara bol bol spor, eğlence ve müzik dolu 6 gün vadeden Mercedes-Benz Go Bozcaada, dopdolu programı ile 2015 yazının unutulmazları arasına girecek.”
şeklinde bir bilgi notuna da yer verildi.

 

Öte yandan, Duman konseri için Biletix’ te tam bilet 45 TL olarak gözükürken, öğrenci  bileti de 25 TL olarak belirlenmiş durumda. Festivalin tanıtım reklamı da sosyal meydada sıkça paylaşılmaya başlandı.Reklam filmi aynı zamanda sinema salonlarında, filmlerin öncesinde ve tv’de de NTV Spor kanalında sıklıkla gösterilirken, bazı ünlü spor salonlarının dev ekranlarında festivalin tanıtım filmine yer veriliyor. 




Bu haber 3460 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ