Bugun...


kostasalto

O ziyaret ile ilgili açıklama geldi
Kaymakam Abbas Yeşilkuş ve Alaybey Mahallesi Muhtarı Emin Meral’in, AKP Bozcaada İlçe Başkanı Uğur Talay ve Ali Balcı ile birlikte, göreve yeni başlayan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’ya yaptığı hayırlı olsun ziyaretinin ardından başlayan tartışmalar devam ediyor. Bazı kesimlerce eleştirilen durum için bugün AKP’li Ali Balcı’dan açıklama geldi.

Mobil Reklam

O ziyaret ile ilgili açıklama geldi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz günlerde AKP Bozcaada İlçe Başkanlığı kendilerine ait Facebook hesabından, Kaymakam Abbas Yeşilkuş, Alaybey Mahallesi Muhtarı Emin Meral, AKP İlçe Başkanı Uğur Talay ve Ali Balcı ile birlikte, göreve yeni başlayan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını açıklamıştı. Ancak iki gün önce bu ziyareti Bozcaada Haber’de okuyan bazı takipçilerimiz ve adada bazı kesimler duruma, “Kaymakamın siyasiler ile ne işi var? Neden Başkan Yılmaz ya da CHP İlçe Başkanı yok? Alaybey Mahallesi Muhtarı var da neden Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı yok?” şeklinde tepki gösterdi.

 

ALİ BALCI: PLANLI BİR ZİYARET DEĞİLDİ

Konuya ilişkin ilk açıklama, bugün telefon ile ulaştığımız AKP ilçe teşkilatı üyesi Ali Balcı’dan geldi. Balcı yaptığı açıklamada, “ Bu olaya bu şekilde bakmak yanlış olur. Kaldı ki aslında Kaymakam bey ve Muhtarımızın bizimle beraber ziyareti tamamen tesadüftü. Yani bu şekilde planlı bir ziyaret değildi. Muhtarımız o gün bizimle aynı gemide, bir yakınının düğünü için karşıya geçiyordu. Kaymakamımızın ise zaten kendisinin bir randevusu vardı ve o da Çanakkale’den bir toplantıdan çıkıp geldi. Yani biz bu vesile ile ziyareti, tesadüfi de olsa hep beraber gerçekleştik. “ diyerek olayın bilerek yanlış tarafa çekildiğini ifade etti.

 

Bozcaada Haber, Ali Balcı’nın açıklamalarını Kaymakam Abbas Yeşilkuş ve Alaybey Mahallesi Muhtarı Emin Meral’e de sordu. Kaymakam Yeşilkuş ve Muhtar Meral de açıklamaları doğrulayarak, birlikte yapılan ziyaretin tamamen tesadüf olduğunu belirttiler.




Bu haber 3109 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
4 Yorum

yabancı
13-02-2016 09:28:00
Sayın muhtarım ve sayın Ali BALCI ya bir yere ziyarete giderken CHP yönetiminden izinmi alacaksınız bunlara neden eyvallah ediyorsunuz CHP lilerin derdi sizinle değil Çok muhterem kaymakam beyle bunların zihniyetine ters geldi ondan buranın amiri Belediye başkanımı Kaymakam beymi Başkan gidecek eyvallah edecek devlet adabı bunu gerektirir Bozcaada habere gazı verende Belediye başkanının ta kendisidir sıkıntı yapmayın bunlara en iyi cevap cevap vermemektir ben bu sabah devletimin çalıştığını duyduğum halikopter sesi ile anladım geldi hastamızı bu havada aldı gitti ama başkanın bundan daha haberi bile yoktur çünkü bu adamaların en büyük hobileri içki şişesidir
boşver
13-02-2016 01:43:00

sayın balcı boş verin bu gibi, cevapları ada için gittiniz, bir şeyler yapmak için... giderken hangi bilgilerle gittiniz, toplumun hangi kesimleri ile görüştünüz hangi yöntemleri kullandınız ve Gestaş müdüründen ne istediniz? o ne dedi ?sizi kaç saat ağırladı ? bunları açıklayın boşa polemiğe girmeyin. tüm ada sizin oraya giderken ne kadar büyük bir hazırlık yaptığınızı herkes ile görüşüp her kesimi dinlediğinizi ve tüm adanın isteklerini tek tek sıraladığınız mı? bunu bilmek istiyor

HANGMAN
12-02-2016 12:49:00

Ağzından köpükler saçarak ÇEMKİRENLER...Sadece çamur atmaya programlı İCRAAT YOKSUNLARI...BU KAPAĞIN KIYMETİNİ BİLİN......

tesadüf
12-02-2016 02:14:00

Tabi ya gemide denk geldiniz hadi gidelim Gestaş müdürünü ziyaret edelim dediniz… bari biraz inandırıcı ol.. kendi sayfanızdan açıklamayı okuduğunuzda bile bunun böyle olmadığı belli, bari dürüst olun evet gittik ne olacak yazın… yada insan hazır giderken gemiden yanına muhtarın yanın da 3-5 kişi alır, ziyarette giderken de Çanakkale de yoldan 2-3 kişi alırda gider!!

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ