Bugun...


kostasalto

Zeynep Ersoy 11 gündür kayıp
29 Temmuz Perşembe günü Bozcaada’da kaybolan, emniyet, jandarma, AKUT ve AFAD tarafından didik didik aranan 68 yaşındaki alzheimer hastası Zeynep Ersoy’dan hâlâ hiçbir iz yok.

Mobil Reklam

Zeynep Ersoy 11 gündür kayıp
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da en son 29 Temmuz Perşembe günü görülen ve o tarihten bu yana aranan Zeynep Ersoy için çalışmalar hâlâ daha devam ediyor. Emniyet ve jandarma, AFAD ile birlikte bugün de arama çalışmalarına devam etti ancak Zeynep Ersoy’a dair hiçbir iz bulunamadı.

Feribot kameralarından, emniyetin sokak kameralarından ve işletmelerin kameralarından da hiçbir ize rastlanmayan 68 yaşındaki alzhemir hastası Zeynep teyze için 2 Ağustos tarihinden beri geniş çaplı arama çalışmaları yürütülüyor. Zeynep Ersoy AKUT ve AFAD’ın da desteği ile adada dağ bağır, eski çalıştığı yerler ve mekânlar olmak üzere her tarafta arandı. AKUT ise birkaç gün süren arama çalışmaları sonucunda Zeynep teyzeye dair hiçbir iz bulunamaması nedeniyle çalışmaları durdurmuştu.

Ancak Bozcaada Emniyeti ve Jandarma’ya, AFAD destek vermeye devam ederken, Çanakkale’den gelen özel birimler ile hem saha çalışması yapılıyor hem de drone gibi teknolojiler ile Zeynep teyzeden bir iz aranıyor.

Bugün yapılan çalışmalar neticesinde de Zeynep teyzeden hiçbir iz bulunamadığı öğrenildi.

Öte yandan ne feribot kameralarından, ne emniyetin ne de işletme kameralarında izine rastlanmayan Zeynep teyzenin kameraların olmadığı bir noktadan rica ederek bir araca binerek karşıya geçmiş olabilme ihtimali de değerlendirilmeye devam ediliyor.

 




Bu haber 1654 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ