Bugun...


kostasalto

Ahmet Meral vefat etti
Bozcaadalı Ahmet Meral, bugün sabah saatlerinde adada yaşadığı evinde vefat etti. 86 yaşındaki Ahmet Meral'in 54 yaşındaki oğlu Emin Atik Meral de geçen 19 Temmuz tarihinde avlanmak için zıpkınla denize girdiği Çayır Plajı'nda 2 gün sonra cansız bedeni bulunmuştu.

Mobil Reklam

Ahmet Meral vefat etti
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gülderen Meral'in eşi Atiker , Ülker ve merhum Emin Ati’ğin babaları, Ahmet Meral bugün sabah Bozcaada'daki evinde vefat etti. 86 yaşındaki Ahmet Meral'in cenazesi, yarın (4 Ekim Pazartesi) öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Alaybey Mezarlığı'na defnedilecek.

MERAL AİLESİ 3 AYDA İKİNCİ ACIYI YAŞIYOR

Meral ailesi yaklaşık 3 ayda ikinci acı kaybı yaşıyor.  Bugün vefat eden Ahmet Meral'in 54 yaşındaki oğlu Emin Atik Meral de geçen 19 Temmuz tarihinde Çayır plajında zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kaybolmuş, tüm arama-kurtarma faaliyetlerine rağmen cansız bedeni 2 gün sonra Polente burnu mevkiinde bulunmuştu.

Bozcaada Haber olarak Ahmet Atiker'e rahmet, başta Atiker ailesi olmak üzere sevenlerine ve tüm ada halkına baş sağlığı diliyoruz.

Emin Atik Meral’in cansız bedenine ulaşıldı




Bu haber 2504 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ