Bugun...


kostasalto

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Tarifeyi üyelerin isteği doğrultusunda veriyoruz”
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Bozcaada’da tarife taleplerinde afaki fiyatlar istenildiğini belirterek “Tarife taleplerinde 150,00 TL’ye cacık var” dedi.

Mobil Reklam

ÇTSO Başkanı Semizoğlu: “Tarifeyi üyelerin isteği doğrultusunda veriyoruz”
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Selçuk Semizoğlu, Bozcaada’da çok tasvip etmedikleri fiyat talepleri olduğunu dile getirdi. Tasdik etmediklerinde sıkıntı yaşadıklarını belirten başkan Semizoğlu, “150 TL’ye cacık var” dedi.

İşte ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Semizoğlu’nun o açıklaması:
“Gündemimizde azami fiyat tarife talepleri de var. Biz Yönetim Kurulu toplantısında yarım saat azami fiyat tarife taleplerini tartıştık. İlke Bey de aramızda Bozcaada’da işletmesi olan arkadaşımız. Çok tasvip etmediğimiz fiyatlar da var. Ama tasdik etmediğimiz zaman sıkıntı da yaşıyoruz. Neyi ne ile karşılaştıracağız? Tarife taleplerinde 150,00 TL’ye cacık var. Ben şunun altını çizmek istiyorum; bu tarifeleri biz üyemizin isteği doğrultusunda veriyoruz. Reddettiğimiz de oluyor. Önce Komite’den geçiyor, Yönetime Kurulu’na geliyor buradan geçiyor, Meclis toplantısına geliyor. Özellikle bu talepler Bozcaada’dan geliyor. Çünkü fiyatlar yüksek. Şöyle de yanlış bilgilendirme oluyor; bizim verdiğimiz tarifeyi asıyorlar, sanki biz o paraya işletmelere sat diyormuşuz gibi yanlış algılama oluyor. Ben şunun altını çizmek istiyorum bu tarifeler üyelerimizin talebi üzerine Odamız tarafından veriliyor. Birazdan fiyatları göreceksiniz. Altını çizmek istediğim husus: Azami fiyat tarifesini üyelerimiz talep ediyor, biz veriyoruz”




Bu haber 2203 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ