Bugun...


kostasalto

Bozcaada Haber'den Serkan İlik'in şaibe çağrısına yanıt gecikmedi
Bozcaada Haber’den Serkan İlik, adada son yıllarda verilen şaibeli iş yeri ve alkol ruhsatlarıyla ilgili belediye başkanı ve adaylarına çağrıda bulundu. Daha önce de meclis toplantısı sonunda Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz ve meclis üyelerine çağrıda bulunan İlik’in dünkü çağrısına birçok aday ve siyasiden yanıt geldi.

Mobil Reklam

Bozcaada Haber'den Serkan İlik'in şaibe çağrısına yanıt gecikmedi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Haber’den Serkan İlik, birkaç ay önce gerçekleşen belediye meclis toplantısı sonrasında hem Bozcaada Belediye Başkanı’na hem de meclis üyelerine, son yıllarda verilen bazı iş yeri ve alkol ruhsatlarında şaibeler olduğunu, 100 metre kuralına rağmen ölçüm tekerleklerinde hileler yapıldığını ve bu zabıta vs personellerin hep aynı isimlerden oluştuğunu, bu iddiaların araştırılması gerektiğini belirterek tüm ruhsatların yeniden incelenmesi çağrısında bulunmuştu. 

Serkan İlik dün bu kez tüm belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Kişisel Instagram hesabından tüm adayları etiketleyerek “Birkaç ay önceki meclis toplantısında Başkan Yılmaz ve belediye meclis üyelerine 2 kez söyledim ama onlardan da ses yok. Eğer benim iddiam sadece dedikodudan ibaret ise yasal olarak hesabını öderim. Peki, var mı bu konuda konuşacak cesareti olan belediye başkan adayları, meclis üyeleri vs ilçe başkanları?” diye çağrısını yineleyen İlik’e hemen hemen tüm adaylardan ve siyasilerden yanıt geldi.

 

Hem telefonla arayan hem de mesaj gönderen CHP’nin adayı Yahya Göztepe, “Hiçbir şekilde haksızlığa ve adaletsizliğe izin vermeyeceğim. Belediyemize hiçbir şekilde şaibe düşürtmeyeceğim” diyerek ruhsatlar konusunda da inceleme yapılacağının sözünü verdi. 

Adalet ve Kalkınma Partisi aday adaylarından Yasemin Ataol, İlik'in hem çağrısını paylaştı hem de "Kesinlikle hiçbir şey gizli kalmaz, er ya da geç ortaya çıkar. Haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır" yazdı. Burak Aktan ve Filiz Akarsu da İlik’e ilk önce dönenlerden oldu. Filiz Akarsu İlik’in paylaşımını alıntılayarak paylaşırken konu hakkında olduğu düşünülen imalı bir paylaşımda bulundu. Burak Aktan ise “Ben aday olursam çıkarım konuşurum Serkan, nerede adaletsizlik varsa üstüne gider gereken adaleti sağlarız” dedi.

Türkiye İşçi Partisi adayı Aykut Turgal Serkan İlik’i arayarak “Haksız hukuksuz ne varsa sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

İyi Parti adayı Cevdet Çebi ise “Bu konuda ne yorum yapacağım bilmiyorum.  Serkan biliyorsun, sorduğumuz hiçbir sorunun yanıtını alamıyoruz belediyeden. Aslında sorunun muhatabı ve zan altında kalan belediye başkanı. Buna asıl cevap vermesi gereken de o. Biz bu ve bunun gibi konuların araştırılması incelenmesini başkan olabilirsek yapacağımıza emin olun. Sonuçlarını da Bozcaada Haber’e vereceğiz” dedi.

Serkan İlik’in çağrısına ilk yanıt verenlerden MHP adayı Samet Turhal da  sesli mesajında “Bu konuda çok haklısınız ve sizin bu konuda en büyük destekçiniz biz olacağız " dedi. 

Son olarak AKP adaylarından Sinem Tabak ise “Bizim henüz adayımız belli değil. Adayımız açıklandıktan sonra bu ve buna benzer birçok konuda açıklamalarımız, çağrılarımız olacaktır” dedi.

 




Bu haber 1324 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ