Bugun...


kostasalto

Bozcaada'dan dönüş yapacaklar dikkat!
Yeni trafik düzenlemesi dahilinde adada dönüşlerde uygulanan rezervasyon sisteminde küçük bir değişikliğe gidiliyor. Değişikliğe göre hafta sonları adadan dönüşlerde saat 20.00’ye kadar sadece rezervasyonlu araçlar feribota alınacak. Aynı zamanda GESTAŞ, önümüzdeki birkaç güne kadar rezervasyon yapan araç sahiplerinin cep telefonlarına kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapacak.

Mobil Reklam

Bozcaada'dan dönüş yapacaklar dikkat!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz hafta Pazar günü, rezervasyonsuz araçların geçişinde yaşanan sıkıntıların ardından edindiğimiz bilgilere göre rezervasyon sisteminde küçük bir değişiklik uygulanmaya başlanacak. GESTAŞ, özellikle adadan dönüş günleri olan Cumartesi ve Pazar günleri  saat 20.00’a kadar (20.00’da dahil) sadece rezervasyonlu araçları alacak. Böylelikle karşı iskeleden bilgilendirilen araç sahipleri, o günlerde adadan dönüşlerde rezervasyonsuz olarak saat 20.00’ye kadar geçemeyeceğini öğrenmiş olacak.

 

Ayrıca GESTAŞ, yeni bir uygulama daha başlatacak. Yine edindiğimiz bilgilere göre birkaç güne kadar GESTAŞ, rezervasyon yaptıran araç sahiplerini kısa mesaj yoluyla bilgilendirecek. 




Bu haber 4098 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

hakan
19-06-2015 00:47:00

Gestaş şu an itibariyle sms yollamaya başlamış. son dakika çıkan bir işim için 00:45 de müşteri hizmetleriyle konuşup randevu alabildim, ve anında rezervasyon kodu telefonuma sms olarak gönderildi. Başarılı...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ