Bugun...


kostasalto

Rakibimiz Kepezspor
Yeni sezon hazırlıklarını 15 Eylül’den beri sürdüren Bozcaadapor yarın (Pazar) saat 12.00’da deplasmanda oynayacağı Kepezspor maçı ile sezonu açıyor.

Mobil Reklam

Rakibimiz Kepezspor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Şampiyonluk hedefi ile sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen ilçemizin siyah beyazlı takımı, yarın (Pazar) Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda Kepezspor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz günlerde Dardanelspor ile yaptığı hazırlık maçında oldukça iyi bir futbol ortaya koyan Bozcaadapor maçı 4-2 kaybetmesine karşın, gelecek için umut vermişti.

Kısa süre önce görüştüğümüz takımımızın teknik patronu Orhan Acar, “Bu sene ligde çok iddialı takımlar olduğunu biliyoruz. Çocuklarımızın bu sene bizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Takımımız iyi ve ben şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bozcaada Belediyesi ve Kaymakamlığı yanımızda. Bozcaada halkı da taraftar olarak yanımızda olursa ve bize destek verirse bizim de adayı en iyi şekilde temsil ederek şampiyon olup BAL Ligi'ne yeniden çıkacağımıza eminim.” diyerek ada halkından destek istedi.

Yarın saat 12.00’daki karşılaşmaya gitmek isteyen taraftarlar için Belediye veya kulüp herhangi bir servis imkanı sunmuyor. Taraftarlar kendi imkanlarıyla karşılaşmayı izlemeye gidecek.

 




Bu haber 2246 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ