Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor, kaybetti ama yine örnek oldu
Bozcaadaspor, sahasında ağırladığı Arslancaspor’a 3-1 mağlup oldu. Ancak geçtiğimiz hafta Çanspor deplasmanında yaşanan çirkin olayların ardından Bozcaadaspor’un ve taraftarlarının konuk ekibe karşı misafirperverliği karşılaşmanın en önemli ayrıntısı oldu.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor, kaybetti ama yine örnek oldu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadaspor dün sahasında Arslancaspor ile yaptığı mücadeleden 3-1 ayrılarak çok önemli bir üç puan kaybetti. Siyah beyazlı ekibimiz ilk yarıyı karşılaşmanın ilk dakikalarında Barış’ın muhteşem kafa golü ile 1-0 önde tamamladı. Ardından ikinci yarıda Bozcaadaspor, önemli gol fırsatlarını değerlendiremeyince rakip takıp durumu 3-1 yapmayı başardı. Ancak rakip takımın son iki golünde siyah beyazlı futbolcular ve taraftarlar pozisyonda ofsayt olduğu gerekçesi ile hakeme tepki gösterdiler. Ayrıca ikinci yarıda Barış’ın rakip takımın ceza sahası içinde girdiği bir pozisyonda yerde kalması sonucu hakemin penaltı kararı vermemesi de tartışmalı bir pozisyon olarak kayda geçti.

 

 

Alınan bu sonucun ardından Bozcaadaspor 15 puanla ligdeki 4.'lüğünü korudu. Karşılamayı 3-1’lik skorla kazanan Arslancaspor ise puanını 17’den 20’ye çıkartarak avarajla 3. sırada yer aldı.

 

BAŞKAN  YILMAZ ATKI SÖZÜNÜ TUTTU

 

Dün karşılaşma öncesi Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaadaspor taraftarları için yaptırdığı atkıları dağıttı. Siyah beyazlı 250 adet atkının büyük kısmı karşılaşma öncesinde tribün girişinde dağıtıldı. Kadın, erkek, genç, yaşlı yüzlerce taraftar, başkan Yılmaz’ın yaptırdığı siyah beyazlı atkıları boyunlarına asarak karşılaşmayı sonuna kadar izledi. Statta dağıtılan atkıların haricinde Bozcaadaspor Kulübü'ne ve belediye çalışanlarına da ayrıca dağıtım yapıldı. Bozcaadaspor’un yanı sıra belediyenin de logsounun olduğu 250 adet atkının tükendiği görüldü.

 

İŞTE KARŞILAŞMADAN GÜZEL KARELER

 

Fotoğraflar için resme tıklayınız

CENTİLMENLİK KAZANDI

Geçtiğimiz hafta Çanspor deplasmanında, Çan taraftarlarınca Bozcaadaspor futbulcularına ve teknik heyetine yapılan saldırı hem Bozcaadaspor’u hem de Çanakkale futbol camiasını derinden üzmüştü. Ardından Çanakkale Futbol İl Disiplin Kurulu’nun Çanspor’a verdiği şaka gibi ceza ise yine hem Bozcaadaspor’u hem de Çanakkale futbol camiasını şoke etmişti.

 

Bu üzücü olay sonrasında bugün Bozcaadaspor'un evinde Arslancaspor’a karşı misafirperverliği Çanakkale’ye de örnek oldu. Yaşanılan kötü gelişmelerin ardından Bozcaadaspor Teknik Direktörü Orhan Acar, karşılaşma öncesinde tribünlere gelerek önce kısaca geçen hafta futbol adına yaşanan kötü olayları anlattı. Ardından, "İyi oynayan ve kazanan kim olursa olsun alkışlayın" diyen Acar, taraftarların tahriklere kapılmadan her zaman olduğu gibi Bozcaadaspor taraftarına yakışacak şekilde desteklemelerini istedi.  Bozcaadaaspor taraftarı da Orhan hocanın bu sözlerinin ardından kendisine alkışlarla destek verdi.

 

Ayrıca rakip takımın yöneticileri karşılaşmayı kendilerine ayrılan bölümde değil Bozcaadaspor taraftarlarının arasında izlemesi ve mücadele sonuna kadar karşılıklı en küçük atışmaların olmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

ÇAYLAR ZÜBEYDE HANIM PARKI’NDAN

Bu arada karşılaşma öncesinde ve devre arasında Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nin işletmecisi Yamaç Kuleli, termoslarla işletmesinden çay getirerek taraftarlara ikram etti. Karşılaşmanın sonuna kadar, taraftarlara çay ikramında bulunan Kuleli, rakip takımın yöneticilerinin çaylarını da ihmal etmedi.

 

PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ




Bu haber 3121 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ