Bugun...


kostasalto

Filmin şarkısı rekor kırdı!
Filmin şarkısı rekor kırdı!   Bozcaada, vizyondaki iki filmle de kendi adından söz ettiriyor. Ata Demirer’in Eyvah Eyvah serisinin üçüncü filmi ve Engin Akyürek’in baş rolünü oynadığı ...

Mobil Reklam

Filmin şarkısı rekor kırdı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Filmin şarkısı rekor kırdı!

 

Bozcaada, vizyondaki iki filmle de kendi adından söz ettiriyor. Ata Demirer’in Eyvah Eyvah serisinin üçüncü filmi ve Engin Akyürek’in baş rolünü oynadığı ‘Bir Küçük Eylül Meselesi’ oldukça ilgiyle karşılaştılar.

 

14 Şubat Sevgililer Gününde vizyona giren bir Küçük Eylül meselesi filmi ilgi ile karşılandı, filmin müzik video klibi ise sosyal paylaşım sitelerinde rekora imza attı.

 

Bozcaada’nın büyüleyici atmosferinde geçen çarpıcı bir aşk hikâyesini konu alan “Bi Küçük Eylül Meselesi” ezber bozan kurgusuyla sinemaseverleri şaşırtacak.

 

Bozcaada’da geçen farklı bir aşk hikâyesini anlatan ve “Hayat ıskaladığımız mucizelerle doludur” cümlesiyle akıllarda yer edinen Bir Küçük Eylül Meselesi filmi beklenmedik bir rekora imza attı. 14 Şubat Sevgililer Gününde vizyona giren filmin Nil Karaibrahimgil tarafından hayata geçirilen  “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısı  filmin web sitesi ve sosyal paylaşım siteleri üzerinden yaklaşık 3 milyon kez izlendi. Söz ve müziği Nil Karaibrahimgil‘e ait şarkının düzenlemesini ise Mustafa Ceceli yaptı.

 

Filmin başrol oyuncuları olan Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyürek’in performansları seyirciden tam puan aldı ve gala gösterimine yoğun katılım gösteren ünlüler ve eleştirmenlerden filme övgüler geldi.

 

 

 

 

Şarkının klibini aşağıdan izleyebilirsiniz : 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 2555 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ