Bugun...


kostasalto

GESTAŞ'tan Bozcaada'ya olumlu gelişme!
GESTAŞ, Bozcaada halkının haklı eleştiri ve taleplerine cevap vermeye başladı. Geçen günlerde akşam sefer saatini revize eden kuruluş, bugün de hafta sonları geçerli olacak feribot seferlerinin duyurusunu yaptı.

Mobil Reklam

GESTAŞ'tan Bozcaada'ya olumlu gelişme!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada halkının son zamanlarda GESTAŞ’a yönelik eleştiri ve taleplerinde olumlu gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde göreve yeni başlayan GESTAŞ Genel Müdürü Volkan Uslu, ada halkını dinleyerek sorunlar üzerinde çalışarak ada halkının taleplerini çözmeye çalışacaklarını belirtmişti. İlk olarak ada halkının talebi doğrultusunda akşam seferlerini 1 saat ileri alınmasının ardından GESTAŞ, bugün internet sitesinden yine ada halkının talepleri doğrultusunda, bugünden geçerli olmak üzere hafta sonları Cuma-Cumartesi-Pazar günleri Bozcaada’dan 22.00, Geyikli’den ise 23.00’da sefer düzenleyeceğini açıkladı.

 

Ada halkı tarafından olumlu karşılanan bu gelişmeyi GESTAŞ internet sitesinden şu şekilde duyurdu:

Hafta sonları Çanakkale'ye gelen ve dönüşlerinin daha geç saat olmasını talep eden Bozcaada halkının istekleri Gestaş tarafından geri çevrilmedi. Bundan sonra her Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Bozcaada'dan 22:00, Geyikli'den ise 23:00 seferleri yapılacaktır.”

 

HAFTA SONLARI BİRAZ DAHA HAREKETLENEBİLİR

GESTAŞ'ın hafta sonları gece seferleri düzenlemesi sadece Çanakkale'den adaya geç saatte dönmek isteyenlere değil, hafta sonları adayı ziyarete gelecek vatandaşlar içinde kolaylık sağlayacağı ifade ediliyor. Örnek olarak İstanbul'da yaşayan vatandaş Cuma günü mesai bitimine yakın yola çıktığında 23.00 feribotuna yetişerek hafta sonunu Bozcaada'da geçirebilecek. Böylelikle adada kışın hafta sonları bir nebze olsun daha canlı olabileceği tahmin ediliyor.

Bozcaada Haber, uzun zamandır ulaşım sıkıntısında yaşanan sorunları ele alarak bu sorunları gündeme getirmişti. Gece seferlerinin gerekliliği konusunda da bir ay önce (25 Ocak 2016) yaptığımız haberimize ait link şu şekilde: 


Bozcaadalı hafta sonu bile GESTAŞ’a teslim!

resmi tıkla




Bu haber 3672 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Ozan Yazıcıoğlu
26-02-2016 21:47:00
Tebrikler Bozcaada Haber

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ