Bugun...


kostasalto

CHP İlçe Örgütü'nden Çanakkaleye çıkarma!
Bozcaada CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ve CHP’li Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ziyaret etti.

Mobil Reklam

CHP İlçe Örgütü'nden Çanakkaleye çıkarma!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada CHP İlçe Başkanı Hüseyin Durmuş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Perşembe günü Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ve Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ı ayrı ayrı makamında ziyaret etti. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a yapılan ziyarette CHP Örgütü, geçtiğimiz Aralık ayında gerçekleşen kongre sürecini geride bıraktıklarını belirterek, çalışma ve faaliyetlere ilişkin bilgiler verdi. Başkan Gökhan, yeni yönetimi tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca her iki CHP’li Belediye Başkanın da , adada başta imar olmak üzere verilen mücadelenin çok önemli olduğunu ve her zaman Bozcaada’nın yanında olduklarını ifade ettiği bildirildi.

 

Ayrıca Başkan Gökhan,  adada yaşanan ulaşım sıkıntıları ilgili olarak, kendisinin GESTAŞ Yönetim Kurulu üyesi olduğunu söyleyerek ilçe örgütünden rapor istediği belirtildi. Ardından CHP İlçe Örgütü, hazırladıkları raporu başkan Gökhan’a sunduğu öğrenildi.




Bu haber 2775 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ