Bugun...


kostasalto

Salhane, sezonda hizmete açılacak!
Bozcaada Belediyesi, Salhane’yi Haziran ayının ortalarına doğru hizmete açacak. Belediye tarafından kurulacak şirket üzerinden işletmeye açılacağı iddia edilen Salhane’de, en az 5 kişiye 12 ay boyunca iş istihdamı sağlanacak.

Mobil Reklam

Salhane, sezonda hizmete açılacak!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Geçtiğimiz yılın Nisan ayında belediye tarafından ihaleye çıkartılan ancak ihalenin aylık 40.200 TL gibi büyük bir rakama ihale edilmesinin ardından ihale bizzat Başkan Yılmaz tarafından iptal edilmişti. Başkan Yılmaz, ihalenin ardından yaklaşık 1 ay sonra ihalenin çok yüksek bir fiyata çıktığını bunun hem ada dengesine hem de yüklenici firmaya zarar verebileceği endişesi nedeni ile iptal ettiğini açıkmış ve artık Salhane’nin bir daha ihaleye çıkmayacağını, önümüzdeki süreçte ise belediye tarafından işletileceğini dile getirmişti.

SALHANE İŞ İSTİHDAMI SAĞLAYACAK

Edindiğimiz bilgilere göre, yaklaşık bir buçuk ay önce tadilat çalışmalarına başlanılan Salhane’nin artık belediye tarafından kurulacak şirket üzerinden işletilmeye açılacak.  Haziran ortalarına doğru işletilmeye açılması planlanan Salhane’de ise yine edindiğimiz bilgilere göre, kurulacak şirket üzerinden 12 ay boyunca maaşlı olarak çalışacak en az 5 adalı genç alınacak. Bunun dışında yaz aylarında geçici olarak çalışacak eleman sayısı arttırılacak.

Bu arada Salhane’nin tadilatını ise, uzun yıllar önce Salhane’ye ilk hayat veren Mimar Bülent Sucu üstleniyor.

 

 

 

KONSEPT DEĞİŞİYOR

Başkan Yılmaz, geçtiğimiz ay Zübeyde Hanım Park’ında adalı kadınlarla yaptığı buluşmada, Salhane’nin belediye üzerinden işletileceğini, eski formatından uzak gençlerimizin ve yaşlılarımızın hizmet alabileceği, çay, kahve haricinde ada şarabı, bira gibi hafif alkolün olduğu ancak rakı, viski tarzında ağır içkilerin servis edilmeyeceği bir konsept oluşturulacağını ifade etmişti. Aynı zamanda Yılmaz, daha önce yaptığı açıklamada, Salhane’de herkesin hizmet almadan da ücretsiz yararlanabileceğini, denize girebileceğini ifade ederken ayrıca adada en ucuz çay, kahve gibi hizmetlerin Salhane’de olacağının sözünü vermişti.

Ayrıca Başkan Yılmaz, 12 ay boyunca hizmete açık olacak Salhane’de hangi siyasi partiden olursa olsun Bozcaadalı olup Salhane’de çalışmak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etmişti.

Başkan Yılmaz, geçtiğimiz ay adalı kadınlarla yaptığı buluşmada Salhane için şu açıklamaları yapmıştı

 

 




Bu haber 6355 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ