Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da toplam vaka sayısı 17'ye yükseldi
Bozcaada'da yaşayan 84 yaşındaki yurttaşın koronavirüs testinin pozitif olduğu öğrenildi. Öte yandan geçen perşembe (3 Kasım) günü testinin pozitif olduğu öğrenilen gencin kardeşinin de testinin pozitif olduğu kaydedildi. Bozcaada'da toplam vaka sayısı 17'ye yükseldi.

Mobil Reklam

Bozcaada'da toplam vaka sayısı 17'ye yükseldi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada'da evinde yalnız yaşayan 84 yaşında bir kadın halsizlik, ağız içi yarası vb şikayetler ile hastaneye başvurdu. Çanakkle'de yapılan koronavirüs testinin pozitif olduğu öğrenilen yaşlı kadının ailesi ise test sonucunu öğrenir öğrenmez Bozcaada Toplum Sağlığı Merkezi ve Bozcaada Haber'i bilgilendirerek duyarlı bir davranışta bulundu. 

Evinden çıkmayan, yalnız yaşayan yaşlı kadının 20 gün önce Mecidiyeköy'e gidip-geldiği belirtildi.

Öte yandan geçen perşembe günü İstanbul'dan Bozcaada'daki evine gelen bir genç, adaya geldikten sonra İstanbul'da olan babasının koronavirüs testinin pozitif olduğunu öğrenince hemen durumdan şüphelenerek hastaneye başvurmuş, kendisine yapılan koronavirüs testinin de pozitif olduğunu öğrenmiş, ardından hiç kimse ile temas etmeden adadaki evinde izole olarak örnek bir davranışta bulunduğu belirtilmişti. Koronavirüs testinin pozitif olduğunu öğrenen genç bugün bir whatsapp grubunda, adaya birlikte geldiği kardeşinin de testinin pozitif olduğunu belirtti ve evden hiç çıkmadıklarını, hatta 14 günlük izolasyon sürecini hiçbir risk olmaması açısından 18 güne çıkardıklarını ifade etti.

Koronavirüsün Bozcaada'da ilk görüldüğü tarih olan 14 Temmuz'dan bu yana toplamda vaka sayısı 17'ye yükseldi.




Bu haber 4249 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ