Bugun...


kostasalto

Bozcaada AKP Teşkilatı İl Kongresi’ndeydi
Çanakkale AKP İl Kongresi bugün gerçekleşti. Bozcaada AKP İlçe Başkanı Burak Aktan ve yönetimi de 6'ncı Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Kongreye gelen Başbakan Binalı Yıldırım'ı da havaalanında karşılayan heyetin arasında bulunan Aktan ve yönetimi bakanlarla ve milletvekilleri ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Mobil Reklam

Bozcaada AKP Teşkilatı İl Kongresi’ndeydi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çanakkale İl Kongresi bugün Anafartalar Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek aday olarak giren Yeşim Karadağ yeniden İl Başkanı seçildi.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı kongreye birçok milletvekili, bakan da katılırken, AKP Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. Başbakan Yıldırım’ın haricinde Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, AKPi Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AKP Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider ve ilçelerden gelen partililer katıldı.


BOZCAADA TEŞKİLATI DA KONGREDE


Bozcaada (AKP) İlçe Başkanı Burak Aktan ve ilçe yönetimi de bugün (21 Ocak Pazar) 6'ncısı gerçekleştirilen Çanakkale Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Öncesinde kongre nedeniyle Çanakkale'ye gelen Başbakan Binali Yıldırım'ı havaalanında karşılayan heyetin arasında yer alan ilçe başkanı Bülent Aktan ve yönetimi bu sırada bazı bakanlarla ve milletvekilleri ile görüştü.


Aktan yaptığı açıklamada, “Ak Parti Genel Sekreterimiz Fatih Şahin, Hayati Yazıcı, Recep Akdağ ve Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli ile ayak üstü yaptığımız sohbet esnasında silahlı kuvvetlerimiz envanterine katılacak olan 2 korvetimizden birinin isminin de Bozcaada olduğu müjdeli haberini verdi” dedi




Bu haber 3364 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ