Bugun...


kostasalto

Fuska Cafe Bar sezonu açtı
Fuska Cafe Bar sezonu açtı       Bozcaada’da deniz kenarında oturup soğuk bir şeyler içmek, yıldızlı bir gökyüzü eşliğinde müzik dinlemek istiyorsanız adresiniz bu sene de Fuska Bar ...

Mobil Reklam

Fuska Cafe Bar sezonu açtı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Fuska Cafe Bar sezonu açtı

 

 

 

Bozcaada’da deniz kenarında oturup soğuk bir şeyler içmek, yıldızlı bir gökyüzü eşliğinde müzik dinlemek istiyorsanız adresiniz bu sene de Fuska Bar olacak.

 

 

 

Bozcaada’da Tayfun Selçuk tarafından 2002 yılından bu yana işletilen Fuska Bar, sezona ‘merhaba’ dedi. Özellikle yaz sezonunda Bozcaada’nın en işlek mekânlarından biri haline gelen Fuska Bar, denize sıfır konumu, muhteşem kale manzarasıyla Bozcaada sevdalılarının tercihi olmaya devam ediyor. Mekân sahibi Tayfun Selçuk, alternatif müzik ve 90’lar eşliğinde eğlenceli yaz günlerinin yeniden başlayacağını belirtiyor. Özel kokteyllerin yanı sıra alkollü ve alkolsüz içecekleriyle hizmet veren Fuska Bar’ın soğuk gecelerde şöminesi bulunan kapalı bir alanı, denizin dibinde oturma alanı ve bahçesi bulunuyor. Tayfun Selçuk, mekânda kredi kartının da kullanılabileceğini ifade ediyor.

 

 

 

BOZCAADALIYA ÖZEL TARİFE

 

 

 

Deniz ile aranızda engel olmadan yıldızların parıltısı altında olup müzik ziyafeti ile içkinizi yudumlayabileceğiniz Fuska Bar’da bu sene adalılara özel bir sistem geliştirilmiş. Ada gençleri tarafından çok sevilen İşletme sahibi Tayfun Selçuk geliştirdiği sistemi de şu sözlerle anlatıyor:

 

 

 

“Ben uzun yıllardır adada yaşayan ve mekân işleten biriyim. Birlikte yediğimiz, içtiğimiz, bir şeyler paylaştığımız dostlarım benim için çok önemli ve değerli. Tabii ki bende doğal olarak onlara saygı gereği ve burada yaşamanın zorluklarını bilmenin gereğiyle kendilerine ufak da olsa indirim uygulayacağım. Çünkü onlar sürekli burada yaşıyor, sürekli işletmemize uğruyorlar.”

 

 

 

Yeni sezona iddialı giren Fuska Bar, bu sene de Bozcaada’yı ziyaret edenlerin tartışmasız en gözde mekanı olacak gibi duruyor.

 

 

FOTOĞRAFLAR:

 

 




Bu haber 7107 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ