Bugun...


kostasalto

Sezon ortasında yapılan ilaçlama göz boyama mı?
Bozcaada Belediyesi bugün öğle saatlerinde kanalizasyonlar için ilaçlama çalışması yaptı. Ancak ada merkezindeki logar kapaklarından çıkan ilaçlı duman tepkilere neden oldu.

Mobil Reklam

Sezon ortasında yapılan ilaçlama göz boyama mı?
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Son yıllarda Bozcaada’da sinek ve haşerelerin artması bu sezonda tepkiye neden olurken, sezon öncesinde yapılması gereken ilaçlama çalışmasının sezon ortasında yapılması bazı adalılar tarafından, “Sırf gösteriş için bilerek insanların sokaklarda ve işletmelerde olduğu saatte yapılıyor” şeklinde yorumlanıyor.

Bu yıl ilaçlama ihalesi ise Temmuz ayına kadar yapılmayınca, adalılar ve işletmeler adada önceki yıllardan da beter sinek ve haşere sorunu olduğu yönünde şikayetlerini dile getiriyor.

Şikayetlerin sosyal medyada veya Whatsapp gruplarından dile getirildiği günlerde ise yapılan ilaçlama çalışması ise adalılar tarafından göz boyama olarak yorumlanıyor.

Bugün öğle saatlerinde kanalizasyonlarda yapılan çalışma sonucunda ada merkezindeki tüm logar kapaklarından ilaçlı duman çıktı.

Bozcaada Haber’e adalılardan ve işletmecilerden gelen o anlara ait karelerin ardından, “Kiminin astımı var, çocuklar var, işletmelerde misafirler var. Maalesef solumak zorunda bırakıldık.” tepkisi yapıldı.




Bu haber 2598 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ