Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı hayvan severler uyarıyor!
Bozcaadalı hayvanseverler, son günlerde özellikle kedilerin, soğuk ve yağışlı havalar dolayısıyla arabaların altına girerek kaportalarına ve motro kısmında ısınmaya çalışırken yaralandığını ve ya öldüklerini dile getirirek araç sahiplerinin bu konuda daha dikkatli olmaları için uyarıyor.

Mobil Reklam

Bozcaadalı hayvan severler uyarıyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaadalı hayvan severler, son zamanlarda havaların yağışlı ve soğuk olmasından dolayı kedilerin park halde olan araçların kaputlarına girerek ısınmaya çalıştıklarını ve araç sahiplerinin de bu durumu fark etmediklerini belirterek kedilerin araçlar hareket ettiğinde yaralandıklarını ve ya öldüklerini dile getiriyor.

Son zamanlarda adada birçok kedinin bu şekilde can verdiğini ve ya yaralanarak sakat kaldığını dile getiren adalı hayvan severlerden Canan Topçuoğlu araç sahiplerini, “ Lütfen  soğuk ve yağışlı günlerde araçlarınıza binmeden önce dikkatli olun ve aracınıza binmeden önce birkaç defa kaportaya vurun” diyerek bu konuda daha dikkatli olmaları için uyardı.

Ayrıca  hayvan severler, bu tür durumlarda karşılaştığınızda  0 (506 ) 598 12 83 numaradan nöbetçi zabıtaya haber verebileceklerinin altını çizdi.




Bu haber 3323 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

canan topçuoğlu
13-12-2015 21:52:00

Sevgili Serkan duyarlılığın için candan teşekkürler .Maalesef şuanda kolu ve bacağı kopmuş 2 kedimiz veteriner kliniğinde Dilerim kurtulurlar Tüm Adalı dostlarım araçlarınızı çalıştırmadan lütfen KAPUTA VURUN Ayrıca Zabıta SERHAT ve görevli kardeşim İbrahime gecenin 1!inde yardıma gelip sokak canlarımızı veteriner kliniğine ulaştırdıkları için minnettarım Hepinizin duyarlı davranacağınız ümidiyle saygılarımı sunuyorum

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ