Bugun...


kostasalto

Gururluyuz!
Gururluyuz!   Bozcaada Haber sitemiz 16 Ocak 2014 tarihinden itibaren yayında. Yani bugün itibariyle iki haftadır Bozcaada’ya dair ne varsa sitemizde yer vermeye gayret ettik. Yerel Seçimler ...

Mobil Reklam

Gururluyuz!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Gururluyuz!

 

Bozcaada Haber sitemiz 16 Ocak 2014 tarihinden itibaren yayında. Yani bugün itibariyle iki haftadır Bozcaada’ya dair ne varsa sitemizde yer vermeye gayret ettik. Yerel Seçimler öncesinde tüm adaylarla röportajlar gerçekleştirdik. İmar Yasası konusunda birçok haber yapıp, röportajlarımıza da yer verdik.

 

Ulusal basın ve internet haberciliği yapan siteler haberlerimize ilgi gösterdiler. Birgün Gazetesi, İnsan Haber ve Demokrat Haber siteleri haberlerimize ve röportajlarımıza yer verdiler. Ada haberleri yapan bazı Facebook sayfaları da haberlerimizden alıntılar yaptı.

 

Bazen gece yarısı telefonumuz çaldı bir yangına koştuk, bazen de ada merkezinde birçok kişiyle konuştuk. Bazen Bozcaada maçında tezahüratı bırakıp fotoğraf makinemize sarıldık, bazen de telefonlar elimizden düşmedi. Bunları yaparken hiç yanlı olmadık. Ne gördüysek, bizlerle ne paylaşıldıysa Bozcaada halkıyla, Bozcaada’dan haber almak isteyen herkesle bu haberleri paylaştık.

 

Çalışan kazanır derler. Öyle de oldu! Sitemizin açıldığı 16 Ocak tarihinden bugüne yaklaşık 6.400 tekil kişi sitemizi ziyaret etmiş. Bu bizlerin uzunca bir süre sonra ulaşacağımız hit rakamıydı ve biz bu rakama iki haftada ulaştık. Günlük hit her gün değişiklik gösterdi, gittikçe de iyi bir noktaya ulaştı.

 

Sonuçta iki haftada ulusal basında yer bulan haberlere, ada halkının sempatisiyle bizlere haber ulaştırma isteğine, haberin bizden takip etme ilgisine ve de kısa sürede bu denli kişiye ulaşma gururuna erdik.

 

Bozcaada Haber’in kapısı, kapıdan girmek isteyen, bizlere destek olmak isteyen herkese açık. Bu yolda desteğini esirgemeyen, omuz veren herkese çok teşekkür ederiz.

 

Saygılarımızla,

 

Bozcaada Haber

 16 Ocak 2014 tarihinden itibaren sitemize giren tekil kullanıcı tablosunu gün gün aşağıdaki listeden görebilirsiniz.

gurur3




Bu haber 1530 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ