Bugun...


kostasalto

GESTAŞ’a imza dilekçeleri verildi
Bozcaada’nın en büyük sorunu olan ulaşım ve GESTAŞ konusunda aylardır süren görüşmelere rağmen GESTAŞ tarafından somut adım atılmıyor. Genel Müdür Volkan Uslu’nun Bozcaada’yı ziyareti sonrası, “Zaman içerisinde düzelecek” açıklamasına rağmen halen sorunlar devam ediyor. Adalılar GESTAŞ’a hizmetlerdeki aksamaların düzeltilmesini içeren bir metin başlığı altında topladıkları yaklaşık 200 imzayı teslim etti.

Mobil Reklam

GESTAŞ’a imza dilekçeleri verildi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Bozcaada’da birincil sorun olarak göze çarpan ulaşım için bir türlü somut adım atılamıyor. Aylardır haksız fiyat politikasından sefer saatlerine, feribotlardaki kalite standartlarından GESTCARD’daki uygulamalara kadar onlarca madde için mücadele eden adalılara, GESTAŞ sadece hafta sonuna gece seferi koyarak cevap vermiş, bir nevi ağza bal çalmıştı.

 

Ayrıca yaklaşık iki aydır Cuma günleri seferde olan fakat farklı sebeplerle birçok kez son dakikada seferleri iptal edilen denizotobüsü seferlerinin de göstermelik olduğu adalılar tarafından sıkça dile getiriliyor.

Bu gelişmeler yaşanırken bizzat Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’ın, Kent Konseyi ve Bozcaada Forum üyelerinin de bir kısmının imza koyduğu, birçok adalının imzasıyla desteklediği 10 maddelik bir imza kampanyası hazırlandı. Bu kampanyada toplanan yaklaşık 200 imza ise bugün (Perşembe) Çanakkale’deki GESTAŞ Genel Müdürlüğü’ne Bozcaada Forum üyesi Fırat Tunabay tarafından elden teslim edildi. İmza dilekçesine GESTAŞ tarafından ne şekilde bir dönüş olacağı ise merak konusu.




Bu haber 2979 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

cem
09-04-2016 16:58:00
Bu gestaş şirketine alternatif olmadığı sürece, gestaş bizim isteklerimize değil biz gestaşın dediklerine ve yaptıklarına gebeyiz yapacak bişey yok çünkü bizi kaale alan muhatabımız yok.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ