Bugun...


kostasalto

Düdüklü Tencere, yeniden yavaşladı
GESTAŞ’ın halk arasında “Düdüklü tencere” ismi ile anılan yeni gemisi, yine seferlerini 40-45 dakika gibi uzun bir sürede tamamlayabilmesi tepkilere neden oluyor.

Mobil Reklam

Düdüklü Tencere, yeniden yavaşladı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bilindiği gibi GESTAŞ, geçtiğimiz ay filosuna yeni kattığı “Mavi Körfez” adlı geminin yaz aylarında Bozcaada’da çalışacağını açıklamıştı. Ulusal basına da “Bozcaadalılara büyük müjde” şeklinde verilen haberin ardından Mavi Körfez adlı yeni gemi, bir süredir Geyikli-Bozcaada hattında çalışmaya başlamıştı. Ancak çok geçmeden yeni geminin 2 yaşında olmasına rağmen diğer gemilere göre daha ağır olduğu ve asansör gibi hizmetlerin de olmadığı anlaşılmıştı. Diğer feribotlar 30 dakikada seferini tamamlarken Mavi Körfez adlı geminin 45 dakikada sefer yapabilmesine adalılar, "GESTAŞ adalılarla alay ediyor" yorumlarına neden olmuştu. Son olarak gelen tepkilerle GESTAŞ, gemisine bakım yaparak bu süreyi 35 dakikaya düşürmüştü.

GESTAŞ, yaz tarifesinin başlaması ile 45 dakikada bir karşılıklı seferlere başladı. Fakat yeni geminin yeniden seferlerini ilk zamanlardaki gibi ağır tamamlaması yeniden tepkilere neden oluyor. Özellikle uzun kuyrukların oluştuğu Ramazan bayramı tatilinde GESTAŞ’ın yeni gemisinin çok ağır olmasından ötürü tatilciler de isyan ediyor.

 




Bu haber 4935 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ