Bugun...


kostasalto

Bozcaada kartalları uçtu!
Bozcaadalılar Pazar günü futbola doydu. Önce Bozcaadaspor-Arslancaspor mücadelesini izleyen adalı futbol severler, ardından gece Beşiktaş-Galatasaray derbisini heyecanını yaşadı.

Mobil Reklam

Bozcaada kartalları uçtu!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da dün bütün gün futbol konuşuldu. Önce saat 13.00’da Bozcaadaspor’un sahasında Arslancaspor’a 3-1 mağlup olduğu mücadeleyi izleyen adalı futbol severler, ardından saat 20.00’da Beşiktaş-Galatasaray derbisinin heyecanını yaşadı.

Adalı futbol severler, dün gece Süper Lig’in ilk yarısının son derbisi olan Beşiktaş-Galatasaray derbisini  Lig Tv yayını bulunan Zübeyde Hanım Park Kahvesi’nde ve Sosyal Tesisler’de izledi.  Koyu Beşiktaşlılığı ile bilinen Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz’da Sosyal Tesisler’de maçı izleyenler arasındaydı. Adalı Fenerbahçeli taraftarlarının da izlediği derbiyi Beşiktaş 2-1 kazanarak liderliğe devam etti.

Karşılaşmanın ardından siyah beyazlı taraftarlar sevinç gösterilerinde bulunurken, derbi hatırası olarak fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

Karşılaşmanın ardından sıkı Galatasaray fanatiği olduğu bilinen Aydo Cafe'nin işletmecisi Aydoğan İnce, Galatasaray'ın  2-1'lik mağlubiyeti nedeni ile morali bozulurken, Sosyal Tesisler'den hızlı bir şekilde ayrıldığı görüldü.




Bu haber 3628 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Metin Çaplı
16-12-2015 03:32:00

Ne güzel bizler burada mahalle muhtarına bile zor ulaşıyoruz. Belediye Başkanı her yerde çok şanslısınız adalılar

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ