Bugun...


kostasalto

Ankete yönelik saldırı…
Editör’den Bilgilendirme…   Anketimize gösterilen yoğun ilgi için okuyucularımıza teşekkür ederiz.   Ancak açıklamamız gereken bir husus var. Öncelikle şunu ifade etmek istiyoruz;   Toplumda yozlaşma, yolsuzluklar, sahtekârlıkların maalesef tavan yaptığı ...

Mobil Reklam

Ankete yönelik saldırı…
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Editör’den Bilgilendirme…

 

Anketimize gösterilen yoğun ilgi için okuyucularımıza teşekkür ederiz.

 

Ancak açıklamamız gereken bir husus var. Öncelikle şunu ifade etmek istiyoruz;

 

Toplumda yozlaşma, yolsuzluklar, sahtekârlıkların maalesef tavan yaptığı bir dönemden geçiyoruz. Haklı ile haksızı ayırmakta güçlük çektiğimiz, dezenformasyonların ortalıkta cirit attığı ve insanlarımızı yanlış yönlendirdiği günler geçirmekteyiz.

 

Bizler Bozcaada’nın menfaatlerini korumak ve adanın geleceğini şekillendirme yetkisine sahip halkın görüşlerini yansıtmak amacıyla bir kamuoyu yoklaması yapmaya karar verdik. Gördük ki ‘fanatizm’ yine dürüstlüğün önüne geçmeye başladı. Her sistemde belli başlı açıklar olabileceğini bildiğimiz halde bizler iyi niyetle bir anket yapmaya başladık.

 

Maalesef teknik ekibimiz pazartesi akşamı ankete yönelik ‘illegal’ yollarla oylar verilmeye başlandığını, bunun da belli başlı programlar vasıtasıyla farklı ülkelerin (Romanya, Hırvatistan, ABD, Fransa) gibi ülkelerin IP adreslerinin kullanılarak gün içinde devam ettiğini tespit etti.

 

Herkesin de taktir edeceği gibi bu hareketi taraftarı olduğu partiyi öne çıkarmak isteyen bir veya birkaç kişi yapmış olabilir. Hiçbir partinin veya adayın bu olayda birebir sorumluluğu olmadığını düşünüyoruz.

 

Şimdi önümüzde üç seçenek var;

 

1-Oylarında sahtecilik yapılan başkan adayını anketten çıkarmak.

 

2-Tespit edilen sahte oyları silmek.

 

3-Anketi tamamen kaldırmak.

 

Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan kişilere fırsat vermemek ve sitemizde duyulan güvenilirliğinin sarsılmaması için TESPİT EDİLEN SAHTE OYLARIN SİLİNMESİ’ne karar verilmiştir.

 

Saygılarımızla…

 

 

 




Bu haber 2106 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ