Bugun...


kostasalto

HOLLANDALI TURİST KARAVANINDA YARALI BULUNDU
3-4 aydır karavanıyla Çayır Plajında yaşadığı öğrenilen Hollanda’lı turist G.J.T, karavanının önünde tesadüfen oradan geçen adalı bir vatandaş tarafından boğazından yaralanmış bir şekilde bulundu. 45 yaşlarında olduğu öğrenilen ve yaralı haldeyken yüksek oranda alkollü olduğu iddia edilen turistin bir gün önce ada merkezinde bir kafede kavgaya karıştığı iddialar arasında.

Mobil Reklam

HOLLANDALI TURİST KARAVANINDA YARALI BULUNDU
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Olay, dün akşam saatlerinde adalı bir vatandaşın tesadüfen Çayır Plajında gezerken, 45 yaşlarında olduğu tahmin edilen Hollanda uyruklu turist G.J.T’yi karavanının önünde boğazından yaralı şekilde bulması ile başladı. Ardından çevredeki vatandaşlar durumu önce 112’ye sonra da jandarma’ya bildirdi. Boğazından hafif şekilde yaralandığı görülen turiste ilk müdahale yapılırken, jandarma ilk ifadesine başvurmak istedi ancak turistin aşırı alkolün etkisi altında olması nedeniyle ifadesi alınamadı. Türkçe bilmeyen ve emekli asker olduğu öğrenilen G.J.T yapılan ilk müdahalelerin ardından sahil güvenlik ambulansı ile Çanakkale Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hollandalı turistin herhangi bir hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

 

Yaşanılan gelişmelerin ardından jandarma soruşturma başlatırken, Jandarma Olay Yeri İnceleme geç saatlere kadar olay yerinde detaylı şekilde çalıştı. Ayrıca olay günü öğle saatlerinde, Çayır Plajında bulunan vatandaşların iddiasına göre, şahıs aşırı alkollü bir şekilde ayakta durmakta zorlanıyordu. Olaydan bir gün önce ada merkezinde bir kavgaya karıştığı iddia edilen turistin boğazından yaralanması, bu olayla bağlantılı olup olmadığı ya da alkolün etkisi ile kendisini mi yaraladığı araştırılıyor.

 




Bu haber 3403 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ