Bugun...


kostasalto

Rengigül Konukevi'nin işletmecisi Özcan Germiyanoğlu'na büyük ödül!
Rengigül Konukevi’nin işletmecisi Özcan Germiyanoğlu, işletmesinde verdiği kahvaltısı ile bu yıl Konya’da 6.sı düzenlenecek olan “Ateşbaz-ı Veli Mutfak Kültürü Ödülleri’ yarışmasında “Yedi Bölge Yedi Lezzet Noktası” dalında ödüle layık görüldü.

Mobil Reklam

Rengigül Konukevi'nin işletmecisi Özcan Germiyanoğlu'na büyük ödül!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Rengigül Konukevi ve Sanat Galerisi’nin sahibi Özcan Germiyanoğlu,  herkes tarafından çok beğenilen zengin ve farklı kahvaltısı için 2010 yılından bu yana her yıl düzenlenen “Ateşbaz-ı Veli Mutfak Kültürü Ödülleri’ yarışmasında “Yedi Bölge Yedi Lezzet Noktası” dalında ödüle layık görüldü.  Hz. Mevlana’nın tarihe mal olmuş baş aşçısı Ateşbaz-ı Veli Hazretleri adına daha önceleri İstanbulda düzenlenen ancak iki yıldır Konya’da Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuk Üniversitesi, Meram Belediyesi ve Anadolu Halk Derneği tarafından düzenlenen yarışmanın ödül töreni 24 Ekim’de gerçekleştirilecek.  Özcan Germiyanoğlu, Konya Valisi Muammer Erol imzası ile gelen mektupla tebrik edilirken ödülünü alması için Konya’da düzenlenecek törene davet edildi.

 

KAYMAKAM YEŞİLKUŞ: BU BAŞARILAR BOZCAADA İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Bozcaada Kaymakamı Abbas Yeşilkuş, dün akşam Özcan Germiyanoğlu’nu işletmesinde ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti. Kaymakam Yeşilkuş, burada yaptığı açıklamada, “Bu tür başarılar bizleri de çok memnun ediyor. Özcan hanımı gerçekten tebrik ediyoruz. Bizler bu tür başarıları sadece kendileri için değil Bozcaada için de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özcan hanım gerçekten de bu ödülü hak ediyor. Bizler de bu konuda kendisini tebrik ediyor ve bu ödülü Bozcaada’ya kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

1977 yılında ilk kez geldiği Bozcaada’ya aşık olan ve 1990 yılında adaya taşınan Özcan hanım yaz-kış Bozcaada’da yaşıyor. Sanat çalışmalarıyla da yakından tanınan Germiyanoğlu özellikle mevlevi kenti Konya’dan gelen bu ödül sebebiyle oldukça mutlu olduğunu, verdiği emeğin farkında olunmasının kendisini çok gururlandırdığını belirtti.

 




Bu haber 5485 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

nilay yıldız
10-10-2015 21:53:00

Sanat çalışması mı..Cin Ali'yi bile çizebilir mi acaba?!!! http://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g673499-d1058457-r290469102-Rengigul_Konukevi-Bozcaada_Tenedos_Island_Canakkale_Province_Turkish_Aegean_Coas.html#CHECK_RATES_CONT

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ