Bugun...


kostasalto

GESTAŞ'ın anketine göre rezervasyon sistemi
Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, trafik düzenlemesinin gayet iyi yönde gittiğini, Gestaş’ın yaptığı ankete göre misafirlerin %90 oranda memnun olduğunu kaydetti.

Mobil Reklam

GESTAŞ'ın anketine göre rezervasyon sistemi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, geçtiğimiz hafta Bozcaada Haber ve Bozcaada Mendirek Dergisi’ne yaptığı açıklamada yeni trafik düzenlemesi hakkında; “şu an için pek olumsuz bir tablo yok. Misafirlerimiz yaya olarak adayı yürümenin ve gezmenin keyfine varıyorlar. Gestaş’ın yaptığı ankete göre de misafirlerimiz rezervasyon sisteminden %90 oranda memnun.

 

REZERVASYONSUZ GEÇMEK İÇİN HASTANEYE BAŞVURUYORLAR

Kaymakam Mağ, rezervasyon sistemi ile ilgili olumlu görüşlerini belirtirken bazı uyanık davranmaya çalışan misafirler ve adalılardan da bahsetti. Mağ, Bozcaada Haber’e “Şu ana kadar bir kaç vatandaşımız rezervasyonu yaptırmakta geç kalmış ya da tembellikten yaptırmamış. Tabii görevli arkadaşlar da bunlara rezervasyonsuz ancak, ‘acil durumlarda ve hastaneden sevk kağıdı aldığınızda geçişinize izin verebiliriz’ demiş. Bunlarda bu yola başvurmuşlar. Bu konuda da biz görevli arkadaşları ve sağlık ocağındaki arkadaşlarımızı dikkatli olmalarını söyledik.” dedi. 




Bu haber 2908 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ