Bugun...


kostasalto

‘Profesyonel’ Bozcaadalıları büyüledi, salonda yer kalmadı!
Bozcaadalı tiyatro severler, başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Bülent Emin Yarar'ın sahne aldığı “Profesyonel” adlı tiyatro oyununa akın etti. Emekli bir komiser ve bir derginin yayın yönetmeni olan edebiyatçının başından geçenlerin konu alındığı oyununun sonunda adalılar, oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Mobil Reklam

‘Profesyonel’ Bozcaadalıları büyüledi, salonda yer kalmadı!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi'nin kış aylarında başlattığı ve birçok belediye tiyatrosunun yanında güncel ve bilinen oyunların da geldiği “Adada Tiyatro Var” etkinliği, son yıllarda kapalı gişe oynayan ödüllü “Profesyonel” isimli tiyatro oyunu ile sezonu kapattı.

Başrollerinde Yetkin Dikinciler ve Bülent Emin Yarar'ın sahne aldığı tiyatro oyununa 1 saat kala adalı tiyatro severler, Halk Eğitim Merkezi önünde toplanmaya başladı. Oyunun başlamasına yarım saat kala ise Halk Eğitim Merkezi önünde uzun kuyruk oluştu. Ancak salondaki koltukların yetersiz kalması ile salona plastik sandalyeler ilave edilse de bazı tiyatroseverler boş yer olmadığı için oyunu izleyemedi.

Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic'in yazdığı, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği ve 40 yaşlarındaki bir edebiyatçı ile emekli bir polisin sürprizlerle dolu hayatını konu alan oyunun sonunda adalılar oyuncuları dakikalarca ayakta alkışladı.

Oyunun ardından Bozcaada Belediyesi adına oyunculara teşekkür plaketi, çiçek ve Bozcaada hatırası takdim edildi.

 




Bu haber 4489 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ