Bugun...


kostasalto

Kış Tatili
Sadece bir tatildi bizimkisi, bir kış tatili.   Aslında her şey feribotta Serkan'ı ve sonrasında da Başkan Mustafa Mutay'ı görmemizle başladı. Yeni imar planıyla alakalı olarak birçok ...

Mobil Reklam

Kış Tatili
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Sadece bir tatildi bizimkisi, bir kış tatili.

 

Aslında her şey feribotta Serkan’ı ve sonrasında da Başkan Mustafa Mutay’ı görmemizle başladı. Yeni imar planıyla alakalı olarak birçok haber okumuş olmama rağmen net bir şey bilmiyordum. Ne yalan söyleyeyim bu konuyla alakalı olarak bir röportaj kafamda yoktu bile. Feribottayken Mustafa Mutay, Serkan’a “akşama gelebilirsen imar yasasıyla ilgili olarak söyleyeceklerim var, siteye yazabilirsin” derken Bozcaada Haber sitesinin ne denli önemsendiğini ilk o an fark ettim. Sonrasında da Serkan’ın “hadi abi, birlikte yapalım röportajı” demesiyle adaya yeni ayak basmış olmamıza rağmen, o yol yorgunluğuna rağmen “yok” diyemedim. Haber bir nevi bizi çağırıyordu!

 

“Yarım saat konuşur, sonrasında da arkadaşlarımızı görürüz” diye aklımızdan geçirirken tam 2,5 saatlik bir görüşme olacağını kestirememiştik. Başkan hem imar yasasıyla, hem de yerel seçimlerle alakalı olarak önemli açıklamalar yapmıştı. Doğru olan tek tarafı değil diğer adayları, itiraz edenleri de dinlemekti. Öyle de yaptık. Ada’da kaldığımız süre zarfında birçok kişiyle konuştuk.

 

Haberimizi BirGün Gazetesi’ne gönderdik. Demokrat Haber ve İnsan Haber sitelerine gönderdik. Yaptığımız röportajlardaki önemli kısımların ada haberleri yapan bazı sitelerde, Facebook sayfalarında olduğunu bile gördük. Birçok kez tıklanan haberlerimiz adada konuşulur olunca da eh, kabul edelim gururlanmadık değil hani!

 

Neredeyse her akşam toplantımızı yapıp, o günkü haberlerimizi, değerlendirmemizi, yarın hangi haberlerimizin sırada olduğunu konuştuk. Gündem son bir haftada o kadar hızlı aktı ki bazı durağan haberlerimizi giremedik bu güncellikte. Onlar da zaman içerisinde sitemizdeki yerini alacak.

 

Biz Burcu ile sadece tatil yapmaya, İstanbul’un keşmekeşinden bir nebze de olsa uzaklaşmaya buraya gelmiştik. 1996′dan beri kaçtığımız adamıza kaçmış, ama haberin tam da ortasına düşmüştük işte.

 

Pişman veya mutsuz değiliz, sakın ha yanlış anlaşılmasın. Bozcaada Haber’i ve emek veren arkadaşların çabasını görünce kendimizi geri çekmek, omuz vermemek olmazdı. Elimizden geldiğince, uzaktan veya yakından da olsa bir şeyler karalamaya, Bozcaada için projelere destek olmaya çabalayacağız biz de.

 

“Kışın adada yaşanmaz, kışın adada tatil mi olur” diyenlere de kocaman el sallıyoruz Bozcaada’dan, haydi vira!

 




Bu haber 2121 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ