Bugun...


kostasalto

Gazeteciler Günü’nde yanımızda olanlara teşekkürler
1962 yılından beri kutlanan “Çalışan Gazeteciler Günü”müzde bizlere telefonla, mesajla, bizzat ulaşan okuyucularımıza, dostlarımıza ve siyasilere teşekkür ederiz.

Mobil Reklam

Gazeteciler Günü’nde yanımızda olanlara teşekkürler
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü geride kaldı. Bizler için anlamlı bugünde arayan, mesaj atan, yüz yüze görüşmek için bizi davet eden, günümüzü kutlayan herkese; okurlarımıza, takipçilerimize, siyasilere, kurumlara çok teşekkür ederiz. 

Yaptığımız işin kamu hizmeti olduğunun farkında olarak 10 yılı aşkın bir süredir Bozcaada Haber’i yaşatmaya çalışıyoruz. Yaptıkları haberler sebebiyle hapishanelerde olan, yurt dışında yaşamak zorunda kalan veya ne yazık ki yaşamlarını kaybeden tüm gazetecileri unutmadık, bugün esas onların günüdür. 

Zaman zaman tehditler aldığımız, yıllardır birçok kez üzerimize dava açılan, hep bir tarafın yanında olmakla suçlanan istim üstünde bir mesleğe sahibiz. Özellikle Bozcaada gibi yüzölçümü küçük fakat rantı büyük bir yerde gazetecilik yapmanın çok da kolay olmadığını söylemek isteriz. Habercilikten ziyade farklı talepler karşılığında yüklü miktarlı ödemelerin defalarca tarafımıza teklif edildiğini, her işletmenin reklamını kabul etmediğimizi de özellikle ve yineleyerek belirtmek isteriz.

Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Bahar Mete Bağdır, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Sinem Tabak, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Cevdet Çebi, CHP Belediye Başkan Adayı Yahya Göztepe, AKP Çanakkale Belediye Başkan Adayı ve eski milletvekili Jülide İskenderoğlu, Bozcaada Eski Belediye Başkanı Mustafa Mutay telefonla arayarak veya mesaj atarak günümüz kutladılar, kendilerine teşekkür ederiz. CHP İlçe Başkanlığı’nın bizleri onurlandıran yemeği için kendilerine teşekkür ederiz. Bozcaadaspor Kulübü Başkanı Osman Ataol, Bozcaada Beşiktaşlılar Derneği ve BOZTİD başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarından mesaj ve arama aldık, onlara da teşekkürlerimizi sunarız. 

Ve tabii ki okuyucularımız, bizleri takip eden adalılar ve işletmeler de gün boyu ya sosyal medyalarından mesajla ya da iletilerinde bizleri etiketleyerek bizler için anlamlı günümüzü unutmadılar. Sağ olsunlar, var olsunlar. Gördükçe, duydukça, hissettikçe yaptığımız işin sorumluluğunu daha da hissediyoruz.

Son olarak; vatandaşı, işletmecisi, farklı düşünseler de ada için bir araya gelecek siyasileri, adada doğanı/sonradan adalı olanı, Bozcaada’nın menfaatleri ve korunması noktasında da her zaman bir arada olmaları yönündeki umudumuzu ve dileğimizi yineleyerek herkese teşekkür ederiz. 

 

 

 




Bu haber 543 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ