Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da şehit acısı
Bozcaada’da şehit acısı     Bir dönem Bozcaada’da kaynakçı olarak çalışan Uzman Çavuş Halil Karataş, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde, zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada şehit düştü.     Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde ...

Mobil Reklam

Bozcaada’da şehit acısı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da şehit acısı

 

 

Bir dönem Bozcaada’da kaynakçı olarak çalışan Uzman Çavuş Halil Karataş, Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde, zırhlı askeri aracın şarampole yuvarlandığı kazada şehit düştü.

 

 

Hakkari’nin Şemdinli İlçesi’nde dün akşam, devriye görevi yapan ’Kirpi’ olarak bilinen zırhlı askeri araç şarampole yuvarlandı. Kazada 3 asker şehit olurken 8 asker de yaralandı. Şehit düşen 3 askerden Uzman Çavuş Halil Karataş’ın bir dönem Bozcaada’da kaynakçı olarak çalıştığı öğrenildi.

 

 

Şehit Uzman Çavuş’un Bolu 2’nci Komando Tugayı’nda görevli olduğu, geçici görevle Hakkari Şemdinli’de bulunduğu belirtildi. Adalılar tarafından da çok sevilen Şehit Uzman Çavuş Halil Karataş’ın 5 sene boyunca Kaynakçı Kadir Usta’nın yanında çalıştığını belirten yakınları, adadan da uzman çavuşluk sınavını kazandığı için ayrıldığını söylediler.

 

 

BAYRAMİÇ’TE TOPRAĞA VERİLECEK

 

 

Bozcaada’da Maliye’de görevli olan ve aynı zamanda şehit Karataş’ın uzaktan akrabası olan Hüseyin Çetinkaya, yaptığı açıklamada, “Haberi duyan ailesi bugün hemen Bayramiç’e gitmiş. Bugün askerlik yaptığı yerden törenle uğurlanmış. Naaşı Bayramiç’e geliyormuş” diye konuştu.

 

 

Şehidin uzaktan akrabası Gürsel Çetinkaya ise “Ailecek çok üzüldük haberi duyunca. Hem adadaki arkadaşları hem de Bayramiç halkı kendisini çok seviyordu. Mekanı cennet olsun” dedi.

 

 

Halil Karataş’ın adadaki arkadaşı berber Ünal Korkmaz da, “Çok sevdiğim bir arkadaşımdı. Haberi bugün sabah öğrendik. Duyunca çok üzüldüm. Gerçekten çok iyi bir insandı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.




Bu haber 1926 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ