Bugun...


kostasalto

İşte Bozcaada’nın vergi rekortmenleri
İşte Bozcaada’nın vergi rekortmenleri     Bozcaada’nın vergi rekortmenleri düzenlenen törenle ödüllerini aldı.     Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, her yıl 24 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası ...

Mobil Reklam

İşte Bozcaada’nın vergi rekortmenleri
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

İşte Bozcaada’nın vergi rekortmenleri

 

 

Bozcaada’nın vergi rekortmenleri düzenlenen törenle ödüllerini aldı.

 

 

Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ, her yıl 24 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında düzenlenen Vergi Haftası Kutlaması kapsamında Çanakkale Defterdarlığı’nın yaptırdığı plaket ve teşekkür belgesi takdimi için dereceye giren gelir ve kurumlar vergisi rekortmenleri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Geceye, Kaymakam Abdulgani Mağ’ın yanı sıra İlçe Mal Müdürü Selime Erbil Kahraman, Liman Başkanı Hüseyin Bilgin, Bozcaada Müftüsü Nurettin Çelik ve davetliler katıldı.

 

 

GELİR VERGİSİ ŞAMPİYONU AHMET ATAOL

 

 

2012 yılı gelir vergisinde ilk sırayı Faik Ahmet Ataol alırken, ikinci sırada Ahmet Osman Ataol yer aldı. Gelir vergisi üçüncüsü ise Haluk Doğan oldu. Kurumlar vergisinde de şampiyonluğu Yunatçılar Şarapçılık San. Tic. ve Ltd. Şti. kazandı. İkinciliği Bozcaada Gençlik ve Spor Kulübü Derneği alırken, üçüncü de Berke İnşaat Turizm Tic. Ltd. Şti. ortağı İsmail Beydilli’nin oldu.

 

 

Kaymakam Abdulgani Mağ, Bozcaada’nın vergi rekortmenlerini tebrik ederken, ülkeye ve ilçeye sağladıkları katma değer için teşekkür etti. Konuşmaların ardından vergi rekortmenlerine plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı.




Bu haber 5057 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ