Bugun...


kostasalto

Feribotlar seferlerinde aksamalar meydana geliyor
Bozcaada'daki hava muhalefeti nedeniyle feribot seferlerinde iptaller ve ek seferler meydana geliyor. Merkezde zaman zaman araç kuyrukları oluşuyor.

Mobil Reklam

Feribotlar seferlerinde aksamalar meydana geliyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Sabah saatlerinden beri gittikçe hızını arttıran lodos ve yağış feribot seferlerini de olumsuz etkiliyor. Bu olumsuzluk neticesinde GESTAŞ Bozcaada'dan Geyikli'ye gerçekleşecek 12.00 seferini iptal etti. Aynı şekilde Geyikli'den Bozcaada'ya kalkması beklenen 14.00 seferi de aynı sebeple iptal edildi. 

İşletme adada yaşanan araç konvoyunu da göz önünde bulundurara 15.00'a tarifede olmamasına rağmen ek sefer koydu. Bozcaada'dan saat 16.00'da kalkacak olan seferin durumuna istinaden bir açıklama ise henüz yapılmadı. (Saat 15.25'de yapılan İLAN ile bu seferin de İPTAL edildiği bildirildi.)

Tarifeye göre saat 18.00'da Bozcaada'dan yapılacak sefer de GESTAŞ tarafından 1 saat geri çekilerek 17.00'da yapılacağı duyuruldu. Bu seferin bugüne ait son sefer olacağı belirtildi. 

HAVA DURUMU NE OLACAK?

Dünyanın en çok güven duyulan hava durumu sitesi Accuweather'a göre yağışlar aralıklarla yarın akşama dek devam ederken, Salı gününden sonra yağışsız günler Bozcaada'yı bekliyor. Lodosun etkisi ise yarın öğleden sonraya dek sürecek. Salı gününden sonra rüzgarı Kuzeye doğru yön değiştirecek. Devletin resmi Meteoroloji sitesi olan www.mgm.gov.tr de benzer veriler içeriyor. 

 

 

 




Bu haber 2195 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ