Bugun...


kostasalto

Sezona bir puanla başladık
Sezona 17’si dış, 5 iç transfer ile toplamda 22 transfer ile iddialı başlayan Bozcaadaspor, BAL’da Çanakkale’nin diğer temsilcisi Bigaspor ile 1-1 berabere kaldı. Zemini futbol oynamaya elverişsiz olduğu için bu sezon evdeki maçlarını Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda oynayacak siyah beyazlı ekibimizin ilk mücadelesinde adalı taraftarlar tribünleri doldurdu.

Mobil Reklam

Sezona bir puanla başladık
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bölgesel Amatör Lig’de 12. Grupta mücadele eden Bozcaadaspor, dün (2 Ekim Pazar) ilk kez sahaya çıktı. Sezona 17’si dış, 5’i iç transfer ile iddialı başlamak isteyen ilçemiz temsilcisi Bozcaadaspor, BAL’da ve grubumuzdaki Çanakkale’nin diğer temsilcisi Bigaspor ile karşı karşıya geldi.
Bu sezon evdeki maçlarını sahanın zeminin futbol oynamaya elverişsiz olması nedeniyle Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda oynayacak siyah beyazlıları, Çanakkale’deki Bozcaadalı taraftarlar destekledi. 
Yaklaşık 400 adalı taraftar kendilerine ayrılan yerleri doldururken konuk takım Bigaspor’un ise tribünleri yarıda kaldı.

Bozcaadaspor’un umut verdiği ilk mücadelesinde 9. dakikada kazanılan penaltıyı Burak Yıldır gole çevirdi. Ancak ikinci yarıda dakikalar 58’i gösterdiğinde bu kez Bigaspor kazandığı penaltıyı gole çevirince karşılamadan iki Çanakkale temsilcisi de 1 puana razı oldu.

Bozcaadaspor haftaya Tepecikspor’a konuk olacak.

BOZCAADA’NIN GENÇLERİ SAHADA

Bozcaadaspor bu sezon kadrosuna sürpriz isimler de kattı. İki yıldır Bozcaadaspor formasından uzak kalan Barış Zorlu ile profesyonel futbolun ardından Bedri Evren tekrar Bozcaadaspor formasını giydi. 
Yine ada gençlerinden Merthan Özkan, Berke Özer, Berke Seven ve Miraç Güler de sahada siyah beyazlı forma ile ter dökecekler.

Bu sezon yine Teknik Direktör Sefa Davarcı ile yola çıkan Bozcaadaspor’da teknik ekip Sportif Direktör Oktay Işık, Yardımcı hoca Tolga Güleryüz, Kaleci Antranörü de Ender Altay oldu.




Bu haber 2523 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ