Bugun...


kostasalto

Bozcaada için trafik düzenlemesi başladı.
İlçe trafik komisyonunca alınan kararlar sonrası uygulamaya safhasına geçilen trafik düzenlemesi, bugün akşam saatlerinden itibaren yürürlüğe girdi. Bozcaada Belediyesi, bugün akşam saatlerinde yaptığı ilanlarda; araç sahiplerine trafik düzenlemesinin yürürlüğe girdiğini ve merkez içerisinde bulanan araçların otoparklara alınması gerektiği hususunda uyarıda bulundu.

Mobil Reklam

Bozcaada için trafik düzenlemesi başladı.
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada için ilçe trafik komisyonunun aldığı yeni trafik düzenlemesi kararı bugün akşam saatlerinden itibaren uygulanmaya başlandı. Ada Kale Market’in önünde "sadece rezervasyonlu araçların girişine izin verilecek şekilde" ada merkezine girişler özel kapan sistemleri ile tamamen kapatıldı. Trafik düzenlemesinden haberi olmayan sürücüler ise, Ada Kale Market’in önündeki trafiği kapatan kapanı görünce  geri dönmek zorunda kaldılar.

BAŞKAN YILMAZ YERİNDE İNCELİYOR

Bugün akşam saatlerine kadar süren çalışmalara Belediye Başkanı Dr. Hakan Can Yılmaz bizzat katıldı. Trafik düzenlemesinden haberi olmayan sürücüler başkan ve zabıtalar tarafından bilgilendirildi.  Başkan Yılmaz gün boyu süren çalışmalara katıldı ve bu saat itibari ile (23:00) çalışmaların bizzat başında.

 

Ayrıca merkeze girişler ve çıkışlarda zorunlu ve acil geçişi bulunan ambulans, polis, jandarma araçları, ticari taksiler ile, adada hizmet veren minibüsler ve tüp hizmeti veren araçların geçişini sağlamak amacıyla, kapanları açıp kapatmak için birer anahtar verildi.

 

 Öte yandan trafik düzenlemesinin uygulanmaya başladığı saatlerden itibaren ada merkezinde ve Çınar Çarşı Caddesi’nde trafik bomboş gözüktü. Aynı zamanda trafik düzenlemesi ile alakalı olarak 12 Haziran’da Gestaş Bozcaada’dan dönüşler için rezervasyon sistemini yaz boyunca uygulamaya başlayacak.

 

İŞTE YENİ DÜZENLEMEDEN GÖRÜNTÜLER




Bu haber 7375 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

gerçek adalı
11-06-2015 14:33:00

kapıldık bir rüzgara gidiyoruz kışın cefa çek yazın can çekiş nedir bu? gerçek adada 4 mevsim yaşayanlara hiç bir şey sorulmuyor İstanbulluların kölesi olduk kalabalık başlayınca görücez marketin orasını arı kovanı gibi araba dolacak

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ