Bugun...


kostasalto

Beylik Koyu için soruşturma!
Bozcaada'da işletmeye açılması amacıyla kiralandığı ortaya çıkan Beylik Koyu için Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından soruşturma başlatıldı.

Mobil Reklam

Beylik Koyu için soruşturma!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Beylik Koyu’nun Çanakkale Çevre ve Şehircilik’te çalışan Zahit Ulaş tarafından işletme amacı ile kiralanması ve ardından diğer koylar için yaklaşık 22 başvurunun yapılması Bozcaada halkının büyük tepkisine neden olmuştu. Beylik Koyu'nun ihaleye çıkarıldığına dair yerel yönetim tarafından da herhangi bir ilan verilmemiş, bildiri yayınlanmamıştı. İşte bu olay üzerine harekete geçen Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, resmi olarak işletmeye verilmesi konusunda ihale sürecinin nasıl yapıldığı bilinmeyen Beylik Koyu olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

İŞLETMEYİ ALAN MEMUR STATÜSÜNDE Mİ?

Bozcaada Haber tarafından ulusal basına da duyurulan ve ülke genelinde tepkiye neden olan Beylik Koyu'nun işletmeye açılmasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün usül yönünden inceleyeceği öğrenildi. İddialara göre Çanakkale Çevre ve Şehircilik'te görevli Zahit Ulaş bir süre sonra emekliye ayrılacak. Ancak Zahit Ulaş'ın şu an devlet memuru statüsünde çalıştığı öne sürülüyor. İşte bu noktada yürütülecek soruşturma neticesinde Beylik Koyu'nun kaderi belli olacak. Bundan sonraki süreçte yine Bozcaada’nın koyları ile ilgili yapılacak tüm adımları takip ederek sizlere ulaştırmaya devam edeceğiz.




Bu haber 4981 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ