Bugun...


kostasalto

Yabancı öğrenciler Bozcaada’ya hayran kaldı
  Yabancı öğrenciler Bozcaada'ya hayran kaldı       Varna Chernorizetz Hrabar Üniversitesi, Yönetimbilimleri Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ile Uluslararası Pazarlama ve Bankacılık Yüksek Lisans Programları öğrencilerinden oluşan 52 kişilik grup, ...

Mobil Reklam

Yabancı öğrenciler Bozcaada’ya hayran kaldı
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Yabancı öğrenciler Bozcaada’ya hayran kaldı

 
 
 

Varna Chernorizetz Hrabar Üniversitesi, Yönetimbilimleri Fakültesi, Turizm İşletmeciliği ile Uluslararası Pazarlama ve Bankacılık Yüksek Lisans Programları öğrencilerinden oluşan 52 kişilik grup, beş gün boyunca staj ve seminer çalışmalarını yapmak üzere Bozcaada’ya geldi.

 
 

Bozcaada hakkında bilgi almak için bugün Kaymakamlık Konferans Salonu’nda Kaymakam Abdulgani Mağ ve Belediye Toplantı Salonu’ndan Başkan Dr. Hakan Can Yılmaz ile bir araya gelen grup, turizmden altyapıya, mimariden bağcılık faaliyetlerine kadar birçok soru sordu. Kaymakam Mağ ve Başkan Yılmaz, öğrencilerle akıcı bir yabancı dil ile konuşarak ada hakkında merak edilen her şeye yanıt verdiler. Bilgilendirme konferansının ardından öğrencilere Bozcaada’yı tanıtıcı broşürler dağıtıldı.

 

Eğitim ve Yönetim Danışmanı Vildan Onur’un aracılığı ile adaya gelen öğrenci grubuna konferansın sonunda Kaymakam Abdulgani Mağ tarafından hediye ve plaket verildi. Öğrenci gurubu da Kaymakam Mağ’a hediye takdim ettiler. Öğrenciler öğle saatlerinde Kaymakamlığın ardından belediyeye giderek Başkan Yılmaz’dan ada ile ilgili bilgiler aldılar.




Bu haber 1935 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ