Bugun...


kostasalto

Bozcaada Kitap Fuarı'nda 50 binin üzerinde kitap
Bozcaada Kitap Fuarı bu yıl 3’üncü yaşını kutluyor. Adada bu sene geçen yıllardan daha fazla yayınevi ve kitap çeşidi ile raflarını dolduran, 50.000’in üstünde kitap çeşidiyle ada halkına ve misafirlere kitap sevgisini aşılamak için çalışacak olan kitap fuarı, 6 masa ve 9 duvar standıyla, toplamda 10.000 in üstünde çocuk kitabıyla benzer fuarlar arasında bir ilke imza atıyor.

Mobil Reklam

Bozcaada Kitap Fuarı'nda 50 binin üzerinde kitap
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılacak imza günlerinde tüm ada halkını ve misafirleri sürpriz sanatçılar ve yazarlarla buluşturacak olan kitap fuarında, kesinleşmemekle birlikte bu yıl sayın Zülfü Livaneli’yi ,Ahmet Ümit’i ,Haluk Şahin’i, Ata Demirer’i, Sadık Gürbüz’ü görme şansına erişebilirsiniz.

3 yıldır kitap fuarını işleten Murat Deniz konuyla ilgili; “Tüm ada zorluklarına rağmen, bu sene de sizlerin desteğiyle Bozcaada Kitap Fuarını sürdürmeye çalışacağız. 7’den 70’e kitapseverlere güzel bir soluk olmak adına çok mutluyuz. Bize desteklerini esirgemeyen Bozcaada Kaymakamı Abdulgani Mağ’a, Belediye Başkanımız Dr. Hakan Can Yılmaz’a, Boztid’e, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Emniyet ve Jandarma’ya, Bozcaada ilkokul müdürüne, öğretmenlerimize ve aile birliğine, yazar ve sanatçıların ağırlanmasında otel ve restoranlarını bizlere sunan değerli işletmelerimize, ayrıca ismini unuttuğumuz kahramanlara teşekkürlerimizi bir borç biliriz” dedi. Murat Deniz ayrıca bir bilgilendirmede bulunarak;  ayrı bir değişiklik olarak, adada yaşayan ve adayla ilgili kitap, film ve müzik eserlerini ayrı bir stand’da toplu olarak sergileyeceklerini de belirtti. 




Bu haber 3421 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ