Bugun...


kostasalto

Haluk Şahin Bozcaadalı okuyucularıyla buluştu
Son çıkan kitabı “Unutulmuş Bir Suikastın Anatomisi”nin tanıtım toplantısı için Bozcaada’da bulunan Haluk Şahin dün (Pazar) Çiçek Pastanesi’nde hem kitabını imzaladı, hem de kitabı nasıl yazdığını okuyucularıyla paylaştı.

Mobil Reklam

Haluk Şahin Bozcaadalı okuyucularıyla buluştu
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Uzun süredir Bozcaada’da yaşayan gazeteci ve yazar Prof. Dr. Haluk Şahin’in 28. kitabı olan “Unutulmuş Bir Suikastın Anatomisi” kısa süre önce piyasaya çıktı. Kitabı Santa Barbara, İstanbul ve Bozcaada’da yazdığını belirten Haluk Şahin bu üç yerde de kitap tanıtım toplantısı yapmış oldu.

1973 yılında Birleşik Devletler’de öldürülen iki Türk diplomat ve aynı zamanda Şahin’in arkadaşları olan Mehmet Baydar ve Bahadır Demir’in öldürülüşünü, sonrasındaki dava sürecini ve suikastın ardındaki sır perdesini FBI tarafından gizliliği kaldırılan dosyadan da edindiği belgelerle desteklenerek yaklaşık iki yıldır kaleme alınan kitap Destek Yayınları’ndan çıktı.

Bozcaada’da Çiçek Pastanesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 35 kişinin katıldığı söyleşi ve imza günü etkinliğinde kitabın yazarı Şahin, “Bu benim 28. kitabım. Bende özel yeri olan bir kitap. Bazı kitapları siz seçersiniz, araştırırsınız ve yazarsınız. Bazı kitaplar ise sık sık tekrar edilen rüya gibi karşınıza çıkarlar ve peşinizi bırakmazlar. Ama bunu gelişerek, değişerek yaparlar. Bu öyle bir kitap.” diyerek kitaba nasıl başladığından bahsetti.

Söyleşi sonrasında kitap şeklinde hazırlanmış pasta okuyucuların da katılımıyla kesildi ve tüm davetlilere ikram edildi.

Söyleşi ve imza gününe ait kısa videomuz aşağıdadır. Söyleşinin tamamına ait videomuzun montajı bittiğinde Bozcaada TV Youtube kanalımızda ve sitemizde yayınlanacaktır.

 

 

 




Bu haber 2837 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ