Bugun...


kostasalto

Güle Güle Sait Abi
Bozcaada’da 80’li yılların sonunda İlçe Emniyeti’nde Komiser olarak görev yapan ve bu yıl Bozcaadalı Nimet Sabancı ile hayatını birleştirerek uzun bir aradan sonra yeniden adada yaşamaya başlayan Sait Koçyiğit, bugün akşam saat 19:30 sularında halı sahada futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Mobil Reklam

Güle Güle Sait Abi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

 Sait Koçyiğit, bugün akşam saat 19.30 sularında halı sahada futbol oynadığı sırada kalp krizi geçirdi. Koçyiğit'e hemen olay yerine gelen ambulansta acil müdahale edildi ve hızlıca Ezine Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Fakat, 66 yaşındaki Sait Koçyiğit hastaneye yetişemeden yolda yapılan tüm müdahlelere rağmen kurtarılamadı. Merhume allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

 

Bozcaada Haber olarak, Sait Koçyiğit’e rahmet ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.




Bu haber 4176 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR
2 Yorum

Adadan
07-06-2015 18:14:00

Aynen murat beye katılıyorum. Takdiri ilahi olsada bu bir gerçekki ambulans şoförleri tarlada ek işler peşinde koşturuyorlar mesai saatlerinde. Bu durum ada halkı tarafındanda bilinmekte. Yetkilileri önemle bu düzene bir dur demeleri gerekmekte. Lütfen daha fazla canlar yanmadan!!!!!!!!

murat
06-06-2015 22:40:00

tabi daha cok canlar kaybediriz neden mi ambulans mesayi saatinde söförleri biri insaatcı ve marangozculuk yaparsa,digeri tamircilik işi yaparsa daha cok canlar gider bu adadan...sait amcayada allah rahmet eylesin sevenlerininde başı sağolsun...

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ