Bugun...


kostasalto

Bozcaadalı öğrencilerin yoga keyfi
Bozcaada İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, Tülay ve Şükrü Kospançalı yoga ile tanıştırdı. Yoga eğitmenleri sayesinde öğrenciler hem eğlendiler, hem de öğrendiler.

Mobil Reklam

Bozcaadalı öğrencilerin yoga keyfi
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Tülay - Şükrü Kospançalı ile hem güzel saatler geçiren, hem de yoga eğitimi alan 4. sınıf öğrencilerinin keyfine diyecek yoktu. 

Cocuklar ile yapılan yoga, onların hayal gücünü geliştirdiği gibi vücut esnekliklerini korumalarını, doğru nefes almalarını, gelişim çağında kaslarının kuvvetlenmesini, doğru dinlenmelerini ve konsantrasyon güçlerini arttırmalarını sağlar. Yaptıkları hareketler, beraber oynadıkları eğitici oyunlar ve nefes ile okuldaki öğrenme becerileri, dikkat toplama, konsantrasyon, yaratıcılığın artması, kararsızlıkların giderilmesi, heyecanın kontrolü gibi cok onemli etkileri vardır.

Tülay ve Şükrü Kospançalı yaptıkları program hakkında, "Çocuk yogasında kullanılan yoga duruşları, nefes çalışmaları ile hikayeler, doğayı ve hayvanları içerdiğinden doğayla bir olmayı, tanımayı ve oyunlar da bütünlüğü ve sevgiyi arttırmayı hedeflemektedir." diye açıklama yaptılar.




Bu haber 2544 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ