Bugun...


kostasalto

Bozcaada, dünyanın en önemli fuarlarından sayılan EMITT’te tanıtılacak
Bozcaada, Türkiye’nin en önemli turizm fuarı EMITT’a katılıyor. 2018 Truva Yılı sebebiyle Çanakkale’nin gözde olacağı fuarda 4 gün boyunca adamızı temsilen BOZTİD yetkilileri olacak.

Mobil Reklam

Bozcaada, dünyanın en önemli fuarlarından sayılan EMITT’te tanıtılacak
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Türkiye’nin en önemli turizm fuarı olarak kabul edilen EMITT 2018’de Bozcaada da olacak. 2018 Truva Yılı olması sebebiyle Çanakkale’nin önem verdiği fuarda Bozcaadamız da tanıtılacak. 85 ülkeden katılımın beklendiği, dünyanın 5. büyük turizm fuarı sayılan EMITT’e (East Mediterranean International Tourism & Travel Exhibition) BOZTİD tam kadro katılırken, Bozcaada Kaymakamı Mustafa Akın’ın da fuarda olması bekleniyor. BOZTİD yönetimi tarafından, Bozcaada Belediyesi’nin de fuarda olacağı ve organizasyona desteğini sunduğu belirtilirken Bozcaada’ya dair ürünlerden oluşan hediye paketlerinin protokole takdim edileceği bilgisine ulaşıldı.
 
25-28 Ocak tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu sene 22.’si gerçekleştirilecek EMITT 2018’de perşembenin protokol günü olacağı ve önemli isimlerin fuarı ziyaret edeceği açıklandı. 1.065 katılımcının 60 bin metrekarelik fuar alanında onlarca stantta kendi turizm beldesini tanıtacağı fuarda Bozcaada ve Çanakkale de aynı stantta tanıtımlarını yapacaklar.
 
Bozcaada Turizm İşletmeleri Derneği (BOZTİD) yönetimi, fuara tam kadro katılacaklarını, Bozcaada Kaymakamlığı ve Bozcaada Belediyesi’nin desteklerinin önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca fuarı oldukça önemsediklerini belirten dernek yöneticileri, adamızla ilgili hazırladığımız hediye paketlerini yetkililerimize sunacak, adamızla ilgili onlarla sohbet etme fırsatı bulmaya çalışacağız, diye de eklediler. 



Bu haber 3302 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ