Bugun...


kostasalto

Bozcaada'da koronavirüs vakalarında yükseliş!
Bozcaada’da bu kış koronavirüs vakaları eksik olmuyor. Edindiğimiz bilgilere göre; bugün 10 kişinin daha test sonucunun pozitif olması ile birlikte adadaki toplamda aktif vaka sayısı 30’e yükseldi. Öte yandan koronavirüs vakaları Bozcaada’da öğrenciler ve çocuklarda da görülmeye başladı. Bugün Bozcaada İstiklal İlkokulu’nda bir sınıf koronavirüs nedeniyle kapatıldı, öğrenciler 1 hafta uzaktan eğitime geçti.

Mobil Reklam

Bozcaada'da koronavirüs vakalarında yükseliş!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada’da son aylarda görülen koronavirüs vakaları tekrardan tırmanışa geçti. Edindiğimiz bilgilere göre bugün 10 adalı yurttaşın daha test sonucunun pozitif çıkması ile birlikte adada aktif vaka sayısı 30’a yükseldi.

Koronavirüs daha önce adada genelde yetişkinlerde gözükürken son vakalarda ise adalı çocuklarda ve öğrencilerde de görülmeye başladı.

Bugün ise Bozcaada İstiklal İlkokulu’nda bir sınıfın koronavirüs nedeniyle 1 hafta uzaktan eğitime geçtiği öğrenildi.

Öte yandan son günlerde çıkan vakaların çoğunluğu başta Çanakkale ve çeşitli illerden temaslı olduğu, bunda da okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle yapılan seyahatların etkisi düşünülüyor.


Pandemin başında kendi aldığı kararlar  haricinde ülke genelinde geçerli olan kısıtlmalar ve yasakların kaldırılması Bozcaada’da bu kış vakaların önemli ölçüde artmasına neden olduğu düşünülürken, adada aşı karşıtlığı, ada halkının tedbirler konusunda artık iyice gevşemesi adada vaka sayılarının sıfırlanamamasında başlıca etkenlerden.




Bu haber 2160 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ