featured

Kendisini Uyuşturucu Karşıtı Olarak Tanıtıyordu!





Çanakkale merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, kendisini sosyal medyada uyuşturucu karşıtı olarak tanıtan, uyuşturucu satışının yanında tehdit, santaj, yağma ve çökme gibi suçlardan “Mübarek Serdar” lakaplı Serdar K ile 6 kişi gözaltına alındı. “Mübarek Serdar” lakaplı kişi ve adamlarının son günlerde Bozcaada’da da görüldüğü ve bazı adalı işletmeciler ile görüştüğü öğrenildi.

Çanakkale merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda, kendisini sosyal medyada uyuşturucu karşıtı olarak tanıtan Serdar K ile 6 kişi gözaltına alındı.



Edindiğimiz bilgilere göre, Ezine Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bir süredir teknik takip çalışma yürütüyordu.

Çanakkale il merkezi Yenice, Biga, Bozcaada ilçeleri ile Geyikli beldesinin yanı sıra, İstanbul, Balıkesir ve Antalya’da eş zamanlı operasyonda, kendisini sosyal medyada uyuşturucu karşıtı olarak tanıtan “Mübarek Serdar” lakaplı Serdar K ile 6 kişi gözaltına alındı.



Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda 2 bin adet uyuşturucu nitelikte hap, 6 tabanca ve uyuşturucu ticaretinden 20 milyon lira haksız kazanç elde edildiği belirlendi.

Gözaltına alınan 6 kişinin, mağdurlardan tehdit ve şantajla nitelikli yağma suçu işledikleri de tespit edildi.

Kendisini Uyuşturucu Karşıtı Olarak Tanıtıyordu!




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam