Bugun...


kostasalto

Romantik bir tatil için trend Bozcaada…
Bozcaada sevgilileri bekliyor   Bozcaada – 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir tatil geçirmek isteyen çiftlerin adresi bu sene Bozcaada olacak.   Türkiye’nin Ege’deki en önemli turistik merkezlerinden biri ...

Mobil Reklam

Romantik bir tatil için trend Bozcaada…
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada sevgilileri bekliyor

 

Bozcaada – 14 Şubat Sevgililer Günü’nde romantik bir tatil geçirmek isteyen çiftlerin adresi bu sene Bozcaada olacak.

 

Türkiye’nin Ege’deki en önemli turistik merkezlerinden biri olan Bozcaada, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ziyaretçilerini ağırlamak için hazırlanıyor. Adanın son yıllarda yükselen bir trend yakalaması esnafın yüzünü güldürürken, şehir stresinden uzak, sakin birkaç gün geçirmek ve kafa dinlemek isteyenlerin rotası Bozcaada oluyor.

 

Yaz aylarında binlerce yerli ve yabancı turistin Bozcaada’ya akın ettiğini belirten Destina Otel Genel Müdürü Umut Kalkan, havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle kış aylarında da adaya ilginin yüksek olduğunu söyledi. 14 Şubat Sevgililer Günü için de rezervasyon almaya başladıklarını vurgulayan Kalkan, “Bozcaada, romantik bir tatil geçirmek isteyenler için en doğru seçim olacak” dedi.

 

BU MEKANLARI MUTLAKA GÖRÜN!

 

Üzüm bağlarıyla ünlü Bozcaada’nın görülmesi gereken yerleri hakkında da bilgiler veren Destina Otel Genel Müdürü Umut Kalkan şunları söyledi:

 

“Adamızın en bilinen özelliği eşsiz bir lezzete sahip şaraplarıdır. Adaya uğrayanların mutlaka şarap tadımını es geçmemesini öneriyoruz. Bununla birlikte Bozcaada Kalesi, dünyaca ünlü Ayazma Plajı, muhteşem bir günbatımının seyredilebileceği Göztepe ve Rüzgâr Gülleri adadan ayrılmadan görülmesi gereken yerlerdir.”

 

Destina Otel Genel Müdürü Umut Kalkan, Bozcaada’nın her yıl Bağ Bozumu, Sanat, Yatçılık, Yerel Tatlar Festivali, New Balance Koşu Maratonu gibi çeşitli aktivitelere de ev sahipliği yaptığını sözlerine ekledi.




Bu haber 2885 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ