featured

Teşekkürler ‘Berber Ümit’





27 yıl boyunca adada berberlik yapan Ümit Kahyaoğlu, 20 yıldır işlettiği berber dükkânını kapatarak meslek hayatını sonlandırdı. Aynı zamanda Bozcaadaspor Kulübü yöneticiliği de yapan Kahyaoğlu’nun sosyal medyadan paylaşımı adalıları da duygulandırdı.

Adada ilk kez 1990’lı yıllarında “Berber Mazlum”un yanında çalışan ve ustalık döneminde 2003’te şimdiki ilkokul önündeki berber kuaförünü açan ve o yıllardan beri (zaman zaman tek berber olarak) ada halkına hizmet eden berber Ümit Kahyaoğlu, 27 yıllık meslek hayatına  (27 Şubat Pazartesi) son verdi. Artık berber dükkânının yeme-içme üzerine hizmet vereceğini belirten Kahyaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adalılardan helallik istedi.



Bozcaada Haber olarak bizler de Ümit abiye bugüne kadar hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni meslek hayatında başarılar diliyoruz.

İşte Ümit Kahyaoğlu’nun o paylaşımı:



Teşekkürler ‘Berber Ümit’
Yorum Yap




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!