featured

Tha Bozcaada’nın yeni ve cazip konsepti!





Bozcaada’nın yeni ve dikkat çeken işletmelerinden biri olan Tha Bozcaada, sezona kapılarını açtı ve şimdiden kahve, tatlı ve sohbet üçlüsünün adresi oldu.
Rum Mahallesi’nde (Cumhuriyet Mahallesi) bulunan meyhaneler sokağında yer alan Tha Bozcaada, kahve, tatlı ve alışveriş deneyimini bir araya getirerek hem adalılara hem de tatilcilere eşsiz bir atmosfer sunuyor.



Gizem Dinçer tarafından Bozcaada’nın tanınmış işletmecisi Zeki Ayaşlıgil’in Hikotakis işletmesine yeni bir soluk getirerek kurulan Tha Bozcaada, adını sahibinin özel bir ilgisinden alıyor. Dinçer, işletmenin doğuşunu şu sözlerle anlatıyor: “Uzun süredir hayalini kurduğum bir işti ve bu hayalimi gerçekleştirmek için dolunayda bir niyet belirledim. İşletmenin adını, bu özel niyetime ithafen ‘Tha’ koydum. ”



Tha Bozcaada, sadece kahve ve tatlılarla sınırlı kalmayarak ziyaretçilerine geniş bir yelpaze sunuyor. İşletme, kadınlara ve erkeklere yönelik doğal ürünlerin bulunduğu bir alışveriş noktası olarak da dikkat çekiyor. Dinçer, işletmenin amacını şu sözlerle açıklıyor: “Kahve ve tatlıların yanı sıra, ziyaretçilerimize keyifli bir alışveriş deneyimi sunmak istedik. Hem kadınlara hem de erkeklere hitap eden ürünlerimizle farklı bir atmosfer yaratıyoruz. Ürünlerimizde doğallığı ön planda tutuyoruz ve özellikle kahvelerimizde üçüncü nesil demleme yöntemlerini kullanıyoruz. Ayrıca kendi özel reçetelerimizle tatları zenginleştiriyoruz.”

Tha Bozcaada, Bozcaada’da kahve ve tatlı tutkunlarının yeni adresi olmaya aday.

Tha Bozcaada’nın yeni ve cazip konsepti!




E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Bozcaada Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Reklam