Bugun...


kostasalto

Bozcaada’da e-belediye dönemi başlıyor!
Bozcaada Belediyesi’nin yeni internet sitesi birkaç güne kadar açılıyor. Devamında ise e-Belediye hizmeti var.

Mobil Reklam

Bozcaada’da e-belediye dönemi başlıyor!
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Bozcaada Belediyesi’nin internet sitesi bir süredir kullanım dışıydı. Bu konu hakkında Başkan Hakan Can Yılmaz’a internet sitesinin neden kapalı olduğunu ve ne zaman açılacağını sorduk. Başkan Yılmaz, internet sitesinin girişinde yer alan “Sayfamız yenilenmektedir. En kısa sürede yayına alınacaktır.” ibaresinin yakında kalkacağını, sitenin daha kullanışlı ve güvenli hale gelmesi için yenilendiğini bizlere iletti. 

Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz aynı zamanda Bozcaada’nın yakında ‘e-Belediye’ hizmetine başlayacağını, bunun için de internet sitesinin yapımının bitmesini beklediklerini söyledi. Yılmaz “25 Ocak tarihinde internet sitesi yayına giriyor. Hemen arkasından da Bozcaada’da e-Belediye dönemine giriyoruz. E-belediye’nin anlaşması yapıldı, sadece resmi sitenin açılması bekleniyor. Site de kurulduktan sonra vatandaşlar belediyeyle ilgili tüm işlemlerini internet üzerinden yapabilecekler, borçlarını kredi kartları ile ödeyebilecekler. Muhtemelen Şubat sonu itibariyle sağlıklı bir şekilde çalışacak. Çünkü e-Belediye uygulamasının bir ay kadar bir deneme süresi olacak. Ardından da hizmete açılmış olacak.” dedi.

 




Bu haber 2956 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

yabancı
02-02-2015 07:32:00

Sayın başkanım belediyenizin yapmış olduğu bu uygulamalar zaten olması gereken şeyler ama bu sizin kabahatiniz değil bundan önceki dönemlerden gelen aksaklıklar mutlaka halkımıza kolaylıklar getirecektir ama sabah sela verildiği zaman ödümüz kopuyor çünkü cenazemizi yıkayacak bir yerimiz dahi yok ondan bundan qara toplayarak gasilhane yapmaya çalışıyorlor bu belediyenizin asli görevleri arasında son zamanlarda geyikli belediylesinin aracı geliyordu ya şu 4 gün gemi çalışmadığında bir vegfat etseydi eski sistem evimizin girişinde yıkayacaktık insanlara diriyken saygımız olmuyor hiç olmassa ölülerine saygılı olalım

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ