Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor'da hedef 3 puan
Bozcaadaspor, Süper Amatör Lig’de yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Siyah beyazlılar , geçen hafta evinde Arslancaspor'a karşı kaybettiği 2 puanın ardından yarın 13:00' da mücadele edeceği Kepezspor deplasmanından 3 puan alıp yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor'da hedef 3 puan
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam

Çanakkale Süper Amatör Lig'in 5. haftasına girilirken, siyah beyazlı ekibimiz 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek 10 puanla ikinci sırada yerini korurken, rakip Kepezspor ise 3 galibiyet ve bir mağlubiyet elde ederek 4. sırada yer alıyor.

ACAR: "KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM" 

Bozcaadaspor Teknik Direktörü Orhan Acar yarın oyanacak karşılaşma öncesinde Bozcaada Haber'e yaptığı açıklamada ''Bozcaadaspor için önemli bir maç olacak. Rakibimiz iyi bir takım ve kendi sahasında oynalamaları onlar için ayrı bir avantaj olacak. Onlar da yenmek için mücedele edecekler. Maçı kazandıkları takdirde bizim üstümüze çıkacaklar. Biz de Çanakkalespor maçına kadar namağlup olarak devam etmek istiyoruz. Sonuçta güzel bir maç olacak. Ayrıca takımımız bu hafta iyi hazırlandı ve konstrasyonumuz iyi. Sonuç olarak 3 puan için sahaya çıkacağız. Ben kazanacağımıza inanıyorum. Ama tabii ki futbol bu, her şey olabiliyor. Üst seviye bir mücadele ortaya koyacağımızdan Bozcaada halkının şüphesi olmasın'' dedi.

TAHMİNLER BAŞLADI

Bozcaadaspor’a destek olmak amacıyla birkaç yıldır maç skorunu doğru tahmin edenlere hamburger ve içecek kampanyası yapan Aydo Cafe’nin sahibi Aydoğan İnce, bu sene de kampanyasına devam ediyor. Kampanyaya katılmak isteyenler BozcaadaHaber.net üzerinden her hafta yayınlanacak maç haberinin altına tahminini yazarak katılabilecek. Facebook üzerinden yapılan tahminler ise geçersiz sayılacak. Kepezspor - Bozcaadaspor maçının sonucuna yönelik tahminlerinizi bu haberin altına yazarak kampanyaya katılabilirsiniz.

PUAN DURUMU TIKLAYIN




Bu haber 2660 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Deniz Özkan
22-11-2014 10:49:00

Kepezspor 2-1 alır.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ