Bugun...


kostasalto

Bozcaadaspor, sahasında Bigaspor'u ağırlıyor
Çanakkale Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve uzun süre zirve takibini sürdüren Bozcaadaspor dört haftadır hiç puan kazanamadı. Çöküş sürecine giren siyah beyazlıların ilk dört umudu ise mucizelere bağlı.

Mobil Reklam

Bozcaadaspor, sahasında Bigaspor'u ağırlıyor
+ -
Bozcaada Bozcaada Haber Madam
Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve ilk yarıda oynadığı karşılaşmalarda başarılı sonuçlarla göze çarpan ilçemizin siyah beyazlı ekibi, son dört haftada aldığı dört mağlubiyet ile adeta çöküş yaşıyor. Ligin 20. haftası geride kalırken Bozcaadaspor 34 puanla 5. sırada yer alıyor.

 

Ligin ilk 16 haftasında kalesinde sadece 19 gol gören siyah beyazlılar, son dört haftada yaptıkları karşılaşmalarda da tam 19 gol yiyerek, 20 hafta sonunda toplam 38 golü kalelerinde gördüler.

 

Ayrıca ligin 15. haftasında ligin sonlarında yer alan Geyikli Belediyespor’a deplasmanda iki puan kaptıran Bozcaadaspor yine ligin dibinde yer alan Yeşil Bayramiçspor’dan da 17. haftada 5 gol yiyerek taraftarlarını şaşırttı.

 

İşte Bozcaada’nın son dört haftada yaptığı karşılaşmalar ve sonuçları:

 

Yeşil Bayramiçspor – Bozcaadaspor: 5 – 1

Bozcaadaspor – Yeni Çanspor: 1 – 3

Arslancaspor – Bozcaadaspor: 6 – 0

Geliboluspor – Bozcaadaspor: 5 – 3

 

RAKİP LİG İKİNCİSİ

 

Bozcaadaspor bu hafta sahasında zorlu Bigaspor’u ağırlayacak. 10 Nisan Pazar günü saat 14.00’da gerçekleşecek zorlu mücadele Bozcaada 20 Eylül Stadı’nda oynanacak. Ligin ikincisi konumundaki Bigaspor sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Bozcaadaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

 

Sezonda son iki haftaya girilirken Bozcaadaspor, Bigaspor’dan sonra son hafta deplasmanda Lapsekispor’un konuğu olacak. Siyah beyazlı temsilcimiz alacağı sonuçlara bağlı olarak ligi altıncı bitirme olasılığı da bulunuyor.




Bu haber 2611 defa okunmuştur.

Bozcaada Simyon Bozcaada Pide Salonu

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



FACEBOOK YORUM
Yorum

bozcaada  bozcaada

bozcaada
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
SON HABER YORUMLARI
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR HABERLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
 YUKARI
   
Otomatik olarak 5 saniye sonra kapanacaktır. Reklamı kapatmak için TIKLAYINIZ